Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 22:22
Lifestyle

Βασίλης Μίχας: Την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά, το σώμα «χτύπησε καμπανάκι»

 

Ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας μιλά για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», το ρόλο της ομορφιάς στη ζωή του και τη βουλιμία που αντιμετώπισε όταν έκανε μόντελινγκ.

Ο Βασίλης Μίχας θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» υποδυόμενος τον Χρήστο, ο οποίος θα ερωτευτεί την Μυρτάλη.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος για τον ρόλο του, ο Χρήστος θα «ξενερώσει με τη σχέση της Μυρτάλης και του Αλέξη, ωστόσο αυτή την αρνητική εξέλιξη θα τη γυρίσει υπέρ του».

Δηλώνει χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολο όταν είσαι καλός σε κάτι να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να είσαι αρχάριος σε κάτι άλλο».

Ερωτώμενος για τη θέση που έχει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή του, απαντά πως δεν πρέπει να μας επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. «Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του».

Ο Βασίλης Μίχας αποκάλυψε επίσης πως στον αθλητισμό δεν κρινόταν για την εμφάνισή του αλλά για τις επιδόσεις του.

«Κάποια στιγμή την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά. Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”. Αμέσως μετά άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις» αποκαλύπτει ο ηθοποιός σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία.

 

«Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μίχας. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά πως είναι ωραίο οι άντρες να μιλάνε, καθώς έχουν μάθει να μην εκφράζονται όταν τους δυσκολεύει κάτι.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News