Τρίτη 16 Ιούλιος 2024, 11:57
People

Τζέιμι Φοξ: «Όλα ξεκίνησαν με έναν κακό πονοκέφαλο»


Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε σε θαυμαστές του στο Phoenix για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του συνέβη τον περασμένο χρόνο. λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν με «έναν κακό πονοκέφαλο».

Ο ηθοποιός περιγράφοντας το περιστατικό αναφέρθηκε στη βοήθεια του γιου το, από τον οποίο ζήτησε ένα παυσίπονο και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του για 20 μέρες.

Η αδερφή του και η κόρη του τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, με τον γιατρό να λέει πως «κάτι συμβαίνει εκεί πάνω» δείχνοντας το κεφάλι του.

Ήμουν “εκτός” για 20 μέρες

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σημείωσε: «Ήμουν “εκτός” για 20 μέρες» και πρόσθεσε πως «δεν θυμάται τίποτα».

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν μπορούσε να «περπατήσει» για μεγάλο διάστημα.

Είδα τούνελ, δεν ξέρω που πήγαινα

Αποκάλυψε επίσης πως είδε το τούνελ αλλά δεν είδε φως: «Έκανε ζέστη σε αυτό το τούνελ, δεν ξέρω πού πήγαινα. Σκ**α, πηγαίνω στο σωστό μέρος;».

@drbrendacombs Saw @Jamie Foxx ☑️ in downtown Phoenix today. He said April 11th 2023 he had a bad headache and asked a friend for an Advil. Woke up 20 days later with no memory of what happened😢🙏🏽His resilience is truly inspiring! 🙏#JamieFoxx #Inspiration #Hope #nevergiveup ♬ original sound – Dr Brenda Combs

Σε ανάρτησή του στο Instagram, o 55χρονος είχε δηλώσει στους περισσότερους από 16,8 εκατομμύρια ακολούθους του ότι η ασθένειά του ήταν «ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι» και ότι έχει πολλούς να ευχαριστήσει, που τον στήριξαν.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News