Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 12:07
Lifestyle

Τζέιμι Φοξ: Μυστήριο γύρω από την περιπέτεια της υγείας του! Η επιπλοκή και το κέντρο αποκατάστασης

Πέπλο μυστήριου έχει καλύψει την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Τζέιμι Φοξ.

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός όπως αποκάλυψε ο Μάικ Τάισον υπέστη εγκεφαλικό έπειτα από επιπλοκή και πλέον βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

fox-(3).jpg

«Δεν αισθάνεται καλά. Είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο. Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη», είπε χαρακτηριστικά στο podcast Valuetainment. Οι φήμες μάλιστα ενισχύθηκαν όταν η κόρη του, Κορίν εθεάθη να βγαίνει από κέντρο αποκατάστασης, το οποίο όπως λέει είναι το κορυφαίο κέντρο στη χώρα, καθώς αντιμετωπίζει «τις πιο σοβαρές, πολύπλοκες καταστάσεις».

fox-(2).jpg

Θυμίζουμε ότι η κόρη του γνωστού ηθοποιού, Κορίν Φοξ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωση στην οποία αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός αναρρώνει αφού αντιμετώπισε μια «ιατρική επιπλοκή». Η επιπλοκή που υπέστη ο 55χρονος ηθοποιός επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει, σύμφωνα με τα όσα λέει η ανακοίνωση στην οποία δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», ανέφερε η κόρη του στην ανακοίνωσή της.

fox-(1).jpg

Το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα γνωρίζουν μόνο οι οικείοι του, οι οποίοι από ότι φαίνεται θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News