Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 7:57
Κόσμος

Twitter: Ο Έλον Μασκ έκανε ποστ γράφοντας μόνο το ελληνικό γράμμα «Ω» και προκάλεσε πανικό

Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του ο ιδιοκτήτης του Twitter ή αν το μυαλό του Έλον Μασκ έπαθε μπλακ άουτ εκείνη τη στιγμή, αλλά ξέρουμε ότι το μήνυμα που ανέβασε ο Αμερικανός μεγιστάνας γράφοντας μόνο το το ελληνικό γράμμα «Ω» προκάλεσε πανικό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αμέσως μόλις ο Έλον Μασκ έγραψε σε ποστ του στο Twitter το ελληνικό γράμμα «Ω», όλοι άρχισαν να προσπαθούν να μπουν στο μυαλό του και να αποκρυπτογραφήσουν την ανάρτηση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Φυσικά το ποστ έγινε viral και μέχρι σήμερα (29.1.2023) το βράδυ είχε πάνω από 2,8 εκατ. views.

Το ωραίο, όμως, δεν είναι αυτό. Είναι οι απαντήσεις που του έστελναν οι followers του στο Twitter προσπαθώντας να καταλάβουν τι σημαίνει το ελληνικό γράμμα «Ω» που ανέβασε ο Έλον Μασκ.

«Μην ονομάσεις το παιδί σου έτσι»!

Άλλοι είχαν την εντύπωση ότι ο Έλον Μασκ τα ‘χασε και ανεβάζει ασυναρτησίες. Ένας απ’ αυτούς του έγραψε «Πάρε χάπι αδελφέ».

Άλλοι που γνώριζαν την ελληνική αλφάβητο, υπέθεσαν ότι επειδή το «Ω» είναι το 24ο και τελευταίο γράμμα, αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του Twitter υπονοεί ότι κάτι θα… τελειώσει και ψάχνονταν να βρουν τι είναι αυτό που φτάνει στο τέλος του.

Άλλοι πάλι το πήραν στην πλάκα. Ένας έγραψε: «Μην ονομάσεις το παιδί σου έτσι»!

Ένας άλλος άφησε υπόνοιες ότι ο Έλον Μασκ ήταν υπό την… επήρρεια ουσιών, βάζοντας μια σχετική φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι, πάντως, νόμιζαν ότι το ποστ έχει σχέση με την γνωστή εταιρεία ρολογιών χειρός Omega και ανέβαζαν κάποια από τα μοντέλα της ωρολογοποιίας.

 


πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News