Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 11:38
Lifestyle

Το ξεχωριστό μήνυμα αγάπης της Σίντι Κρόφορντ προς τον σύζυγο της για τα 25 χρόνια γάμου

Με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μήνυμα αγάπης, η Σίντι Κρόφορντ είπε στον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ το «χρόνια πολλά» για την 25η επέτειο του γάμου τους.

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram το άλλοτε τοπ μόντελ και ηθοποιός, Σίντι Κρόφορντ έγραψε, μεταξύ άλλων για την επέτειο των 25 χρόνων του γάμου της με τον Ράντι Γκέρμπερ ότι δεν το μετάνιωσε ποτέ και «θα το έκανα ξανά στο δευτερόλεπτο».

«Θέλω να συγχαρώ εμάς που κλείσαμε τα 25 χρόνια», έγραψε το άλλοτε τοπ μόντελ και μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες του γάμου της με τον Αμερικανό επιχειρηματία.

«Έχουμε ευλογηθεί με πολλούς τρόπους, ειδικά με τα δύο παιδιά μας. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμη και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις. Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε πoρευτεί μαζί στη ζωή, αναζητώντας ο ένας στον άλλον δύναμη και παρηγοριά», πρόσθεσε η Σίντι Κρόφορντ.

«Ήσουν ο καλύτερός φίλος και ο βράχος μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα», ανέφερε το τοπ μόντελ για την επέτειο του γάμου της με τον Ράντι Γκέρμπερ.

 

Σημειώνεται ότι το διάσημο τοπ πόντελ παντρεύτηκε τον Αμερικανό επιχειρηματία στις Μπαχάμες το 1998.

Στην ανάρτησή της η Σίντι Κρόφορντ περιγράφει επίσης στιγμές από την τελετή και αναφέρει ότι ήταν ένας «τέλειος γάμος που απαθανάτισε ο φακός του Άρθουρ Έλγκορτ… περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους μας».

Τα δύο παιδιά που έχει το αποκτήσει το ζευγάρι ακολουθούν τα βήματα της διάσημης μητέρας τους στο μόντελινγκ.


πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News