Παρασκευή 12 Απρίλιος 2024, 23:05
Τεχνολογία

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες κοινοποίηση ενημερώσεων στο Instagram


Το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μετρά περισσότερους από 2,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, προχωρά σε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Σύντομα θα δίνει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης και στις δύο πλατφόρμες.

Το WABetaInfo ανακάλυψε την επερχόμενη λειτουργία που έχει ως βάση την προηγούμενη ενσωμάτωση με το Facebook και τώρα επεκτείνεται και στο Instagram αναπτύσσοντας μια προαιρετική λειτουργία κοινής χρήσης περιεχομένου.

Το WhatsApp θα επιτρέπει σύντομα απευθείας ενημερώσεις στα Stories και στο Instagram

Η επερχόμενη λειτουργία, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη, θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις από το WhatsApp απευθείας στα Stories τους στο Instagram. Θα βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο αλλά και θα ενισχύσει την αξιοπιστία και τη συνέπεια της κοινής χρήσης περιεχομένου.

Πρακτικά οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να δημιουργούν ξεχωριστές δημοσιεύσεις για την κάθε πλατφόρμα και θα μπορούν να ασχοληθούν με το κοινό τους και στις δύο πλατφόρμες πιο εύκολα.

Σύντομα διαθέσιμη στο Google Play

Η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram βρίσκεται στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android 2.23.25.20, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News