Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 6:31
Μουσική

Το «Μουσικό Κουτί» ρίχνει αυλαία παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή γιορτάζει το φινάλε ακόμα μίας δημιουργικής χρονιάς.

Τo «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 υποδέχεται το καλοκαίρι και αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα και φίλους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και η μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» ετοίμασαν για την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στις 22:00, το Jukebox της ζωής τους και το αφιερώνουν σε όλους.

Μία μουσική γιορτή με λίγα λόγια και πολλά κέρματα.

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή γιορτάζει το φινάλε ακόμα μίας δημιουργικής χρονιάς και μοιράζεται δυνατά συναισθήματα με τους τηλεθεατές, στο τελευταίο «Μουσικό Κουτί» της σεζόν που μοιάζει να είναι οικογενειακή υπόθεση.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ερμηνεύουν παρέα τη μεγάλη επιτυχία «Πότε Θα Σε Βαρεθώ» των Φατμέ, σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου.

«Σ’ Έλεγα Αγάπη Μου» μας τραγουδάει μοναδικά η Ρένα Μόρφη.

Πρόκειται για μία δημιουργία του Φοίβου Δεληβοριά που έγραψε για εκείνη και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της «Σάμπα Τσικίτα».

Φινάλε με το «Απόψε Είναι Ωραία», ένα ευρηματικό τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη βραδιά ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ένα τραγούδι για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αλλά και για να ευχαριστήσει έναν έναν τους μουσικούς της μπάντας, και όλους όσοι δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Το πιο μελωδικό «Μουσικό Κουτί» άνοιξαν και τη φετινή σεζόν στην ΕΡΤ1 ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη.

Καλεσμένοι από διαφορετικούς μουσικούς χώρους αποκάλυψαν την playlist της ζωής τους μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις.

Το «Μουσικό Κουτί» άνοιξε στην ΕΡΤ για καλλιτέχνες που δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, για καλλιτέχνες κοινού ρεπερτορίου αλλά διαφορετικής γενιάς, που μας εξέπληξαν τραγουδώντας απρόσμενο ρεπερτόριο και αντάμωσαν για πρώτη φορά ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη.

Το «Μουσικό Κουτί» ρίχνει αυλαία με ένα επεισόδιο που μυρίζει καλοκαίρι και μας δίνει ραντεβού σε παραλίες και συναυλίες.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News