Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 18:48
Auto-Moto

To εντυπωσιακό head-up display των BMW του μέλλοντος

Ο Βαυαρός κατασκευαστής παρουσίασε το πρωτοποριακό BMW Panoramic Vision, ένα head-up display που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ και θα κάνει ντεμπούτο το 2025 στα μοντέλα που θα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα Neue Klasse. 

Το Panoramic Vision είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στο i Vision DEE που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον Ιανουάριο.

BMW Panoramic Vision

To σύστημα αποτελεί εξέλιξη του iDrive μετατρέποντας το παρμπρίζ σε μια μεγάλη οθόνη που προβάλλει πληροφορίες για τον οδηγό και τους επιβαίνοντες. Η BMW ισχυρίζεται ότι το καινοτόμο head-up display θα δημιουργήσει μια νέα και εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία.

Συγκεκριμένα, το Panoramic Vision προβάλλει τις πληροφορίες με έντονο φως μπροστά από μια σκουρόχρωμη περιοχή στο κάτω μέρος του παρμπρίζ. Έτσι, τα υψηλής ευκρίνειας γραφικά είναι ορατά σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ. 

BMW

Η BMW υποσχέθηκε ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα μοντέλα και τις τεχνολογίες της πλατφόρμας Neue Klasse στην Έκθεση ΙΑΑ Mobility που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στο Μόναχο.

 


πηγή: drive.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News