Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 7:54
Ελλάδα

Τηλεοπτικές άδειες: «Πρόθυμος ο Χρήστος Καλογρίτσας να ελεγχθεί το κινητό του για τα SMS του Νίκου Παππά»

Ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι πρόθυμος να δώσει το κινητό του τηλέφωνο για έλεγχο ώστε να αποδείξει ότι τα μηνύματα του Νίκου Παππά δεν είναι πλαστά, δήλωσε σήμερα (24.1.2023) στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες ο δικηγόρος του, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Τα μηνύματα αυτά ουδέποτε αμφισβητήθηκαν από τον Νίκο Παππά», δήλωσε ο δικηγόρος του Χρήστου Καλογρίτσα, Ανδρέας Λοβέρδος, στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες. «Τώρα έχουμε 2023. Ο κ. Παππάς από το 2016 που έγινε ο διαγωνισμός ακούει για αυτά τα sms και δεν αντέδρασε. Δεν είπε ποτέ ότι είναι πλαστά» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Χρήστου Καλογρίτσα πρόσθεσε πως «άφησαν οι δικηγόροι του τα χρόνια να περνάνε και να τίθενται ενώπιον αρχών τέτοια στοιχεία; Ουδέποτε τα αμφισβήτησε. Έπρεπε να ζητήσει από το Hλεκτρονικό Έγκλημα στοιχεία, να πάει σε πραγματογνώμονες κλπ.

Δεν έχουν τόσα χρόνια πει ούτε λέξη. Έφυγε από τη Βουλή και πήγε στον ανακριτή. Δεν είναι δυνατό να δεχθώ, ότι τα 5 sms που θεμελιώνουν τα επιχειρήματα μας, και κάνουν χρήση, τα προσβάλλουν τώρα. Το 6ο sms που φέραμε εδώ, το φέραμε προς ενίσχυση των επιχειρημάτων μας. Δεν καταθέσαμε τα υπόλοιπα, γιατί ο εντολέας μας είπε να περιοριστούμε στα αναγκαία.

Από το ημερολόγιο της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα προκύπτει η ακρίβεια του sms. Η σελίδα αυτή αποδεικνύει ότι έγινε το ραντεβού με τον Aρτεμίου. Ο Καλογρίτσας δίνει το κινητό του στη διάθεσή σας. Υπεύθυνοι είναι η άλλη πλευρά που τόλμησε να ψελλίσει ότι είναι πλαστό», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News