Πέμπτη 18 Απρίλιος 2024, 8:55
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη πατέρα για ασέλγεια στην 13χρονη κόρη του και αποπλάνηση ανήλικων παιδιών

Στα χέρια της αστυνομίας ο 48χρονος πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη και του πέρασαν χειροπέδες…

Ο 48χρονος πατέρας που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει μια σειρά από βαρύτατες κατηγορίες, για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αιμομιξία. Μεταξύ άλλων του καταλογίζεται ότι ασέλγησε στην μόλις 13 ετών κόρη του. Ο κατηγορούμενος ήταν καταζητούμενος από πέρυσι, με τους αστυνομικούς όλους αυτούς τους μήνες, να μην έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Αυτό έγινε σε τυχαίο έλεγχο στο Ωραιόκαστρο.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τις κατηγορίες που βαραίνουν έναν 48χρονο, ελληνικής καταγωγής που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής από τον ανακριτή Ορεστιάδας για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αιμομιξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, ο 48χρονος συνελήφθη βάσει διωκτικού εγγράφου καθώς δεν παρουσιάστηκε ποτέ ενώπιον του ανακριτή παρά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του. Ο άνδρας είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου.

Στο μεταξύ, σοκάρει το ιστορικό της υπόθεσης, καθώς ο 48χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της ίδιας του της κόρης, ηλικίας 13 ετών, ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε από το 2021. Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News