Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 8:34
Μουσική

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει γνωστή τραγουδίστρια


Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης βάζει ο δήμος, λόγω ηχορύπανσης. Σύμφωνα με το thestival, σε αυτό το κέντρο πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η πασίγνωστη ερμηνεύτρια, Πάολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής , ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία. Για το θέμα είναι ενημερωμένη και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Η αναφορά Αγγελούδη σε ανύποπτο χρόνο

Αιχμή, όμως, για το θέμα είχε αφήσει τις προηγούμενες μέρες και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σε νέο χώρο πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται και το συγκεκριμένο κέντρο.

Τότε, ο κ. Αγγελούδης πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν περιορίζεται μόνον στην καθαριότητα της περιοχής αλλά επεμβαίνει και στην αστυνόμευση, ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας ειδικά γύρω από την οδό Γιαννιτσών αλλά και σε καταστήματα που λειτουργούν παράνομα στην ευρύτερη περιοχή.

Με απόφαση του αντιδημάρχου μπαίνει λουκέτο

Χθες ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης έλαβε την απόφαση για σφράγιση του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη για “λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση”. Η σφράγιση του καταστήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News