Τετάρτη 24 Απρίλιος 2024, 23:41
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλουμε ο Κώστας να γίνει ο επόμενος Γρηγορόπουλος» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Ρομά

«Δεν θέλουμε ο Κώστας να γίνει ακόμη ένας μάρτυρας, όπως ο Αλέξης Γρηγορόπουλος» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Ρομά από τη Θεσσαλονίκη. Ο ανήλικος οδηγός τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι από πυρά αστυνομικών.

Συνεχίζοντας ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Ρομά, και με αφορμή τις αντιδράσεις και τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, πριν από 14 χρόνια, ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος, σημειώνει ότι «θέλουμε να τα καταφέρει και να είναι η αφορμή να θέσουμε ξανά τα ζητήματα των Ρομά πάνω στο τραπέζι, κι όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί».

«Ενημερωθήκαμε πως η κατάσταση του Κώστα εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Κρέμεται από μια κλωστή και δεν παρουσιάζει κάποια μεταβολή», προσέθεσε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, σημειώνεται, τέλος, πως η οικογένεια του 16χρονου Ρομά, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είναι πιθανό να παρουσιαστεί την Τετάρτη (07.12.2022) στα δικαστήρια, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της κατηγορίας.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News