Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 6:37
Ξένη Μουσική

The Weeknd: Σε livestream στο YouTube η συναυλία του στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Ο The Weeknd δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν μία συναυλία της περιοδείας του «After Hours Til Dawn».

Για όσους δεν θα βρίσκονται στη Λατινική Αμερική τον επόμενο μήνα, ο The Weeknd θα μεταδώσει ζωντανά στο YouTube τη μοναδική συναυλία του στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ο τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή του Estádio MorumBIS στο Σάο Πάολο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και υπόσχεται να «δώσει μία γεύση από το τι ακολουθεί για τον καλλιτέχνη», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η μετάδοση της συναυλίας θα ξεκινήσει στην επίσημη σελίδα του The Weeknd στο YouTube στις 03:00 ώρα Ελλάδας την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα μεταδώσουμε ζωντανά τη συναυλία μου από το Σάο Πάολο, έτσι ώστε όλοι στον κόσμο να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική βραδιά», δήλωσε ο The Weeknd.

«Εύχομαι να μπορούσα να επισκεφτώ κάθε πόλη και χωριό στη Γη, αλλά τέτοιες στιγμές μας δίνουν την ευκαιρία να συνδεθούμε σε πραγματικό χρόνο τουλάχιστον και να μοιραστούμε αυτή την ενέργεια μαζί, όπου κι αν βρίσκεστε», συνέχισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δωρίσει το 10% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις merchandise που θα πραγματοποιηθούν τόσο στο σημείο της συναυλίας όσο διαδικτυακά στο ταμείο Brazilian Soul Fund, για να βοηθήσει τις τοπικές οικογένειες να ανακάμψουν μετά από τις φυσικές καταστροφές και τις πλημμύρες που έπληξαν τη Βραζιλία.

Μετά την εμφάνιση του στη Βραζιλία, ο The Weeknd πρόκειται να κατευθυνθεί προς την Αυστραλία για να συνεχίσει την περιοδεία του «After Hours Til Dawn», έχοντας προγραμματισμένες συναυλίες στις 5-6 Οκτωβρίου στη Μελβούρνη και στις 22-23 Οκτωβρίου στο Σίδνεϊ.

Ο Καναδός τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία του τον Ιούλιο του 2022, και αρχικά επρόκειτο να δώσει 11 συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στο τέλος του 2023, αλλά τις ανέβαλε για φέτος λόγω «απρόβλεπτων περιστάσεων».

Είναι πολύ πιθανό ότι η συναυλία στο Σάο Πάολο θα περιλαμβάνει νέο υλικό, καθώς ο The Weeknd έχει μοιραστεί διάφορα αποσπάσματα από ακυκλοφόρητα τραγούδια σε μία σειρά από teasers που έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα.

Ο The Weeknd είχε μιλήσει πέρυσι στο Variety για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μετά τα άλμπουμ του «After Hours» (2020) και «Dawn FM» (2022).

«Ολοκληρώνω το τρίτο μέρος αυτής της σειράς, αυτής της τριλογίας», είπε τότε.

«Ο τίτλος θα ανακοινωθεί σύντομα, ονομάζεται όπως νομίζουν κάποιοι θαυμαστές… Αυτό που νομίζουν ότι είναι το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένα τραγούδι του άλμπουμ, αλλά δεν είναι αυτό το πραγματικό όνομα του άλμπουμ. Οπότε θα πω μόνο αυτό», πρόσθεσε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News