Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 6:44
Ξένη Μουσική

The Blessed Madonna και Kylie Minogue δίνουν ρυθμό στη νύχτα με το «Edge Of Saturday Night»

Η The Blessed Madonna και η Kylie Minogue αφήνουν τη μουσική να της οδηγήσει σε ένα ξέφρενο βράδυ Σαββάτου.

Η The Blessed Madonna ενώνει τις δυνάμεις της με την πρωτοπόρο της pop Kylie Minogue στο πολυαναμενόμενο νέο single «Edge Of Saturday Night».

Το τραγούδι, το οποίο φέρει τις υπογραφές των The Blessed Madonna,  Kylie Minogue, Jin Jin και RAYE, ξεκίνησε ως ιδέα στις αρχές της καραντίνας το 2020, εμπνευσμένο από ένα DJ set στο Βερολίνο.

Χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερα χρόνια για να πάρει την τελική μορφή του, με τη φωνή της Kylie Minogue να του δίνει νέα πνοή και να το αναδεικνύει σε κεντρικό κομμάτι του επερχόμενου πρώτο άλμπουμ της The Blessed Madonna, με τίτλο «Godspeed».

«Αυτή η ιστορία αφορά τα όρια. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω ένα άλμπουμ, βρισκόμασταν στα πρόθυρα του lockdown. Όταν κάθισα να γράψω στίχους για πρώτη φορά, ήμουν στα πρόθυρα μιας ολοκαίνουριας ζωής», εξηγεί η The Blessed Madonna.

«Όταν προγραμμάτισα και έγραψα τη μουσική που θα γινόταν αυτό το τραγούδι, ήμουν στα πρόθυρα του επόμενου μεγάλου άλματος στην παραγωγή. Όταν έκανα τους φίλους που έγιναν η ζωογόνος δύναμη αυτού του δίσκου, ήμουν στα πρόθυρα ενός κόσμου αγάπης και δημιουργικότητας που μετά βίας τολμούσα να ονειρευτώ», συνεχίζει.

«Και έτσι είναι λογικό που αυτό το τραγούδι να αφορά ένα εξίσου σημαντικό όριο στη ζωή μου. Ήταν ένα πρωινό που μαγικά μετατράπηκε σε νύχτα. Ήταν μία αυγή όπου, αντί να τελειώσει το πάρτι, κλείσαμε τα στόρια και ξεκινήσαμε ξανά. Μπορεί να ήταν ένα όμορφο πρωινό Δευτέρας του Φεβρουαρίου, αλλά σε ένα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο στο Βερολίνο, βρεθήκαμε και πάλι στα πρόθυρα ενός Σαββατόβραδου», περιγράφει.

«Αλλά εκεί είναι που ξεκινά η ιστορία. Βλέπετε, μετά ήρθε η Kylie. Ναι, Η Kylie. Όταν μπήκε στη ζωή μου μέσω αυτού του τραγουδιού, ήταν ακόμα πιο εκπληκτικό από το να βλέπεις το χάραμα να γίνεται σούρουπο. Έδωσε μία ενέργεια στο “Edge” και σε εμένα. Οπότε εδώ είμαστε μαζί, η Marge και η Kiki… και όλοι εσείς είστε καλεσμένοι», προσθέτει.

Αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά στην Ίμπιζα τον περασμένο μήνα, η The Blessed Madonna και η Kylie Minogue ανέπτυξαν αμέσως μία φιλία.

Η Kylie ανέβηκε στο DJ booth στο DC-10 κατά τη διάρκεια του set της The Blessed Madonna στο Circoloco και συνέχισε στο θρυλικό ξενοδοχείο Pikes της Ίμπιζα – σκηνικό για το κλασικό βίντεο «Club Tropicana» των Wham! από το 1983 – όπου συνέχισαν το πάρτι την επόμενη νύχτα.

Η Kylie Minogue και η The Blessed Madonna αναδεικνύουν την ιστορική μουσική κληρονομιά του ξενοδοχείου, επιλέγοντας την εμβληματική πισίνα του Pikes και το Freddie’s Club ως κατάλληλα σκηνικά για το επερχόμενο music video του «Edge Of Saturday Night».

Η Kylie Minogue λέει: «Σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη μου διαμονή στο ξενοδοχείο Pikes στην Ίμπιζα, ήταν απόλυτη χαρά να επισκεφθώ ξανά αυτόν τον εμβληματικό προορισμό.»

«Λάτρεψα που μοιράστηκα αυτή την αξέχαστη στιγμή με την The Blessed Madonna και είμαι τόσο χαρούμενη που ο ενθουσιασμός και η ενέργεια αυτής της καυτής club περιπέτειας του Αυγούστου αποτυπώθηκαν στο βίντεο για το “Edge Of Saturday Night”», αναφέρει.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που η Marea με κάλεσε να συμμετάσχω σε αυτό το τραγούδι και ανυπομονώ να το ακούσουν οι θαυμαστές», προσθέτει.

Το «Edge Of Saturday Night» είναι το νεότερο single από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της The Blessed Madonna, με τίτλο «Godspeed» – το οποίο θα περιέχει 24 τραγούδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Το music video του τραγουδιού, το οποίο ήδη φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας εμβληματικής, καλοκαιρινής επιτυχίας, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Το εξώφυλλο του «Edge Of Saturday Night» – η τρίτη εικόνα που αποκαλύπτεται από τη συνολική καλλιτεχνική κατεύθυνση του «Godspeed», υπό την επίβλεψη των αναγνωρισμένων DIY καλλιτεχνών Sports Banger – είναι επίσης αξιοσημείωτο.

Αντλώντας έμπνευση από το άλμπουμ και τις δίδυμες φλόγες του rave και της θρησκείας, το εξώφυλλο αποτίει φόρο τιμής στην απρόσμενη δυαδικότητα μεταξύ των υπαίθριων συγκεντρώσεων του Πεντηκοστιανού Χριστιανισμού και της underground rave κουλτούρας.

Όπως σχολιάζει η The Blessed Madonna: «Ξεκινήστε ξανά. Κλείστε τα στόρια. Αφήστε τη μουσική να σώσει τη ζωή σας. Είμαστε στα πρόθυρα ενός Σαββατόβραδου.»



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News