Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 12:58
Media

Θάλεια Ματίκα: Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε διακόψει τις σχέσεις μας πολλά χρόνια

 

Όσα είπε η Θάλεια Ματίκα για τον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Θάλεια Ματίκα στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο και είχαν μακρόχρονη φιλία και συνεργασία στο παρελθόν.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολλά χρόνια, έχουμε διακόψει τις σχέσεις μας 9-10 χρόνια. Μιλάμε για μια δεκαετία πριν, όποτε δεν είχα καμία επαφή μαζί του.

Με σόκαραν εξίσου όλες οι καταγγελίες γιατί και ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου στο Εθνικό Θέατρο και με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

Η Θάλεια Ματίκα είπε στη συνέχεια: «Ήταν άνθρωποι του χώρου που καλώς ή κακώς τους γνωρίζουμε. Όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν, φυσικά είχε ακουστεί στο χώρο ότι είναι δύστροποι άνθρωποι, με προβλήματα, με κακές συμπεριφορές.

Αλλά εγώ προσωπικά, για τέτοιου είδους σεξουαλικά εγκλήματα, για τα οποία κατηγορούνται οι δύο αυτοί άνθρωποι, δεν είχα ιδέα και το εννοώ. Εκεί έπαθα σοκ. Όταν άρχιζα να διαβάζω τις καταγγελίες λέω “δεν είναι δυνατόν”».

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News