Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024, 19:48
Lifestyle

Τέλειοι Ξένοι: «Χρυσή» πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά! Ήταν όλοι εκεί!

Η παράσταση αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα «στοιχήματα» της φετινής σεζόν καθώς η πρωτοφανής προσέλευση του κοινού οδηγεί σε καθημερινά sold out με τους πρωταγωνιστές να δημιουργούν ένα «θαύμα» πάνω στη σκηνή καθώς οι ερμηνείες όλων είναι εξαιρετικές.

Η εξαιρετική παράσταση που παρουσιάζεται στο πλήρως ανανεωμένο Θέατρο Αθηνά που πραγματικά έχει γίνει ένας πολύ σύγχρονος και πολύ καλόγουστος χώρος έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων στην Αθήνα και σκίζει με πολλαπλά sold out.

Πρόκειται για το αριστούργημα του Ιταλού συγγραφέα Πάολο Τζενοβέζε που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό ενώ έχει γίνει πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία.

Το βράδυ της Τετάρτης (23-11) από το θέατρο Αθηνά για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι», πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής showbiz. Και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την παράσταση και τους συντελεστές της.

Φυσικά τις εντυπώσεις «έκλεψε» με την παρουσία της η Ελεονώρα Μελέτη που υπογράφει για πρώτη φορά τη μετάφραση ενός θεατρικού έργου, στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Λίγα λόγια για το έργο

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν.

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News