Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 3:44
Ξένη Μουσική

Taylor Swift: Η αλήθεια για τις φήμες της συμμετοχής της στην ταινία «Deadpool & Wolverine»

Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Shawn Levy για τις φήμες της συμμετοχής της Taylor Swift στην ταινία «Deadpool & Wolverine».

Παρά τις αρκετές διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, οι φήμες ότι η Taylor Swift θα εμφανιζόταν στη νέα ταινία «Deadpool» επέμεναν εδώ και χρόνια.

Οι φήμες συνεχίστηκαν μέχρι την πρόσφατη πρεμιέρα του «Deadpool & Wolverine», όπου επιβεβαιώθηκε ότι τελικά η 34χρονη τραγουδίστρια δεν είχε καμία συμμετοχή στην ταινία.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης Shawn Levy αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε ποτέ καμία πιθανότητα η Taylor Swift να εμφανιστεί στην ταινία, όσο κι αν το ήθελαν οι θαυμαστές.

«Ήταν τόσο έντονο», είπε ο Shawn Levy για τον διαδικτυακό θόρυβο από τους Swifties που ήλπιζαν σε μία εμφάνιση της αγαπημένης τους τραγυουδίστριας στην ταινία «Deadpool & Wolverine».

«Σίγουρα υπήρξαν στιγμές που ανησυχούσα ότι θα απογοήτευα τους ανθρώπους όταν συνειδητοποιούσαν ότι η Taylor ως Dazzler δεν ήταν στην ταινία, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις το διαδίκτυο και οι φήμες εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά», πρόσθεσε.

Πολλές από τις φήμες βασίζοντας στη στενή φιλία της Taylor Swift τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ryan Reynolds και τη σύζυγό του, Blake Lively.

Ο Shawn Levy έχει επίσης φιλικές σχέσεις με την αστέρα της pop και εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους για τη δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well», που σκηνοθέτησε η ίδια, το 2021, με πρωταγωνιστές τη Sadie Sink και τον Dylan O’Brien.

Αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση» για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η Taylor Swift στη νέα ταινία της Marvel.

«Δεν ήταν καν μία σκέψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

«Προφανώς, ο Ryan και η Blake, και εγώ – σε πολύ μικρότερο βαθμό – έχουμε τις δικές μας σχέσεις στην πραγματική ζωή με την Taylor. Αλλά ναι, αυτές οι φήμες ήταν έντονες και λίγο περίεργες, αλλά τίποτα από αυτά που είπα ή έκανα δεν επρόκειτο να τις σταματήσει μέχρι να κυκλοφορήσει αυτή η ταινία», συνέχισε.

Πριν οι ελπίδες τους διαψευστούν, οι θαυμαστές ήθελαν να δουν την Taylor Swift σε μία ταινία του Deadpool από το 2016, όταν η τραγουδίστρια δανείστηκε από τον Ryan Reynolds τη στολή του υπερήρωα για το Halloween.

Οι φήμες συνεχίστηκαν όταν ο Ryan Reynolds φόρεσε ένα T-shirt με τις δύο τότε γάτες της τραγουδίστριας, τη Meredith και την Olivia, στην ταινία «Deadpool 2» του 2018.

Τα σενάριο φούντωσαν και πιο πρόσφατα, όταν ηθοποιός αναδημιούργησε το εξώφυλλο του άλμπουμ της «Evermore» φορώντας τη στολή του Deadpool σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ryan Reynolds, ωστόσο, διέψευσε τις φήμες – ή τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνει – σε μία εμφάνισή του τον Ιούλιο στην τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show».

«Μακάρι», απάντησε όταν ο παρουσιαστής Jimmy Fallon τον ρώτησε ευθέως αν η Taylor Swift συμμετέχει στο «Deadpool & Wolverine».

«Αν ποτέ σταματήσω, θα ήταν μία καλή Deadpool. Είναι αστεία, αστεία, αστεία!», είπε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News