Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 13:54
Ευ Ζην

Ταξίδια της τελευταίας στιγμής: Τρεις προτάσεις κοντά στην Αθήνα

Τα ταξίδια της τελευταίας στιγμής κάποιες φορές κρύβουν τις ωραιότερες εκπλήξεις.

Μπορεί να μην έχεις κανονίσει ακόμη που θα πας διακοπές αλλά το καλό στην Ελλάδα είναι ότι ακόμη και τελευταία στιγμή μπορεί να βρεις κοντινούς προορισμούς και μάλιστα όχι μακριά από την Αθήνα.

Με μάξιμουμ τρεις ώρες, μπορείς να φτάσεις σε μέρη όμορφα, με παραλίες, ποτάμια ή βουνά, ανάλογα με τα γούστα σου και να περάσεις καλά και ξεκούραστα.

Λύσεις και καλοκαιρινοί προορισμοί της τελευταίας στιγμής για όσους δεν πρόλαβαν να κανονίσουν κάτι αλλά θέλουν να ξεφύγουν για λίγες ώρες ή και περισσότερες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι κοντά στην Αθήνα μπορείς να βρεις το μέρος που θες για χαλάρωση και να φτάσεις και γρήγορα…

Η all time classic επιλογή που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο. Το Ναύπλιο είναι ο εγγυημένα ιδανικός προορισμός αν δεν θες να φύγεις πολύ μακριά από την Αθήνα. Και φυσικά θα σε μαγέψει η ομορφιά και η αρχοντιά του.

Δεν αποτέλεσε τυχαία την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κάνεις μια οικογενειακή απόδραση στο Ναύπλιο ενώ η μία φορά δεν είναι αρκετή. Πάντα θα θες να επιστρέψεις για τις όμορφες παραλίες εκεί κοντά, το καλό φαγητό και την ατμοσφαιρική πλατεία ιδιαίτερα το βράδυ.

Παλαμήδι, Παλαιά πόλη Ναυπλίου και Μπούρτζι είναι τα αξιοθέατα που δε θες να χάσεις σε καμία περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News