Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 1:27
Media

Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει κάνει;»

Ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξή του στο «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Mίλησε μάλιστα, πιο συγκεκριμένα για τον Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν μιλάω ποτέ με κάποιον που εμπλέκεται σε οτιδήποτε. Είναι προσωπικά τους, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Να προσέχουμε λιγάκι. Έχουμε μια ευκολία και λέμε ότι ο ένας κάτι το ένα το άλλο. Τι έκαναν οι άλλοι; Εσύ δεν έχεις νεύρα; Όταν σε πειράζουν δεν έχεις το ένα, το άλλο; Όλοι Παναγίες είστε; Ποιος είσαι και βαράς συνέχεια; Όταν κατηγορείς να προσέχεις γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν και εσένα», είπε αρχικά στην συνέντευξή του, ο Τάσος Κωστής.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμόυλη δήλωσε: «Τι έχει κάνει ο Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πώς θα φάει, πώς θα ζήσει; Ο Κιμούλης τι έκανε και δεν πρέπει να δουλέψει; Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά;»

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, καθώς είχε θέσει τους δικούς του όρους.

«Δεν τα ανέχομαι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να τα ανέχομαι και μετά να πω “α, μου τα κάνανε αυτά”. Την ώρα που στα έκανε γιατί δεν αντιδράς; Δεν φεύγω ποτέ από δουλειά, το θεωρώ δειλία», συμπλήρωσε.

Κατέληξε λέγοντας πως: «Εάν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα είναι αθώος; Θα είναι για πάντα κατηγορούμενος; Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει κάνει; Το ΚΘΒΕ έδιωξε τον Κιμούλη μετά από καταγγελίες, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν συμβόλαια. Στην τελική, στη δική μας δουλειά κριτήριο είναι ο κόσμος».

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News