Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 11:21
Ξένη Μουσική

Τα τραγούδια των Green Day αποσύρουν ραδιοφωνικοί σταθμοί του Λας Βέγκας

Τουλάχιστον δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Λας Βέγκας απέσυραν τα τραγούδια των Green Day από τις λίστες αναπαραγωγής τους, μετά τα προσβλητικά σχόλια του frontman της μπάντας, Billie Joe Armstrong, για την πόλη, την οποία χαρακτήρισε ως «τη χειρότερη κωλοτρυπ@@@ της Αμερικής».

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Oracle Park του Σαν Φρανσίσκο στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Armstrong εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του ιδιοκτήτη των Oakland Athletics, John Fisher, να μεταφέρει την ομάδα μπέιζμπολ στο Λας Βέγκας. «Δεν ανεχόμαστε τις μαλ@@@@@ από τύπους σαν τον γαμημ@@@ John Fisher που πούλησε τους Oakland A’s στο γαμημ@@@ Λας Βέγκας», φέρεται να είπε ο Armstrong, ο οποίος κατάγεται από το Όκλαντ. «Μισώ το Λας Βέγκας. Είναι η χειρότερη κωλοτρυπ@@@ στην Αμερική».

Η απόφαση να μεταφερθούν οι Oakland A’s από την Καλιφόρνια στη Νεβάδα προκάλεσε αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας, που φώναζαν συνθήματα κατά του Fisher στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο Όκλαντ. Οι A’s θα αγωνίζονται στο Σακραμέντο για τα επόμενα τρία χρόνια, πριν μετακομίσουν στο Λας Βέγκας το 2028.

Μετά τις δηλώσεις του Armstrong, ο ραδιοφωνικός σταθμός KOMP 92.3 του Λας Βέγκας ανακοίνωσε την απόσυρση όλων των τραγουδιών των Green Day από τη λίστα αναπαραγωγής του, δηλώνοντας μέσω Instagram: «Ο KOMP 92.3 απέσυρε κάθε Green Day από τη λίστα αναπαραγωγής μας… φταις εσύ, Billie». Ο σταθμός X 107.5 ακολούθησε την ίδια τακτική, ανακοινώνοντας στον αέρα ότι αποσύρει όλα τα τραγούδια των Green Day σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Fisher, μετά από τα σχόλια του Armstrong, εξέδωσε μια επιστολή απολογίας προς τους οπαδούς των Oakland A’s, λέγοντας ότι η ομάδα προσπάθησε να βρει νέα έδρα στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, αλλά δεν τα κατάφερε. «Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και πικρία», έγραψε, προσθέτοντας ότι η παραμονή στο Όκλαντ ήταν ο στόχος, αλλά απέτυχαν.

Ο Armstrong δεν έχει σχολιάσει ακόμα την αντίδραση των σταθμών, αλλά μοιράστηκε μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία, φορώντας καπέλο των Oakland A’s, χαρακτηρίζοντας τη μεταφορά της ομάδας ως «καταστροφική».

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News