Πέμπτη 7 Δεκέμβριος 2023, 6:43
Viral

Σύζυγος έβαλε τις φωνές στη γυναίκα του επειδή… στόλισε για Χριστούγεννα από το Νοέμβριο


Viral έχει γίνει βίντεο με ένα σύζυγο να βάζει τις φωνές στη γυναίκα του επειδή στόλισε για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα για έναν άντρα από τη Σκωτία, οι πρώιμες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο άντρας βρέθηκε σε αντιπαράθεση με την σύζυγό του για τον στολισμό του σπιτιού τους για τα Χριστούγεννα πολύ πριν από την παραδοσιακή εορταστική περίοδο.

Η πρόωρη επίδειξη εορταστικής ευθυμίας οδήγησε σε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ζευγαριού, με τον σύζυγο να εκφράζει την απογοήτευσή του. Ο σύζυγος εμφανίζεται στο βίντεο έξαλλος και προσπαθεί να θυμίσει στη γυναίκα του πως «Είναι ακόμη Νοέμβριος» για να στολίσει.

Συγκεκριμένα ο άντρας φωνάζει στη γυναίκα του: «Είναι Νοέμβριος. Δεν είναι μέσα Νοεμβρίου, ούτε τέλος Νοεμβρίου, είναι κοντά στην αρχή. Είναι ακριβώς μετά το Halloween».

Η σύζυγός του, από την άλλη πλευρά, εμμένει στην πεποίθησή της ότι η παράταση της εορταστικής περιόδου φέρνει περισσότερη ευτυχία και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να απολαύσει τα στολίδια που τοποθετεί στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα ο άντρας φωνάζει στη γυναίκα του: «Είναι Νοέμβριος. Δεν είναι μέσα Νοεμβρίου, ούτε τέλος Νοεμβρίου, είναι κοντά στην αρχή. Είναι ακριβώς μετά το Halloween»

Η γυναίκα συγκεκριμένα απαντά στο σύζυγό της ότι «είναι παράδοση» να στολίζει το σπίτι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν λάβει την απάντηση «δεν είναι η παράδοση, δεν είναι η παράδοσή μου».

Το βίντεο αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου. Ενώ κάποιοι συμπάσχουν με την επιθυμία του συζύγου, άλλοι επικροτούν το εορταστικό πνεύμα της συζύγου και την επιθυμία της να αξιοποιήσει στο έπακρο την περίοδο των γιορτών.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News