Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 5:19
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Απελπισμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στον Στέφανο Κασσελάκη» – Η απάντηση για το Πόθεν Έσχες


Με μια ανακοίνωση που βγήκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (5/6/24) ο ΣΥΡΙΖΑ απαντάει στις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη για το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα κινηθεί νομικά…

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, είχε κάνει ανάρτηση για το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα για το σπίτι στο Νέα Υόρκη και τις εξωχώριες εταιρείες. Μάλιστα, στην ανάρτησή του, επισύναπτε και τα σχετικά έγγραφα από την Αμερική.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«1.Το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, το Πρώτο Θέμα, και ο δημοσιογράφος κ. Δημάδης (γνωστός από το σκάνδαλο peruka-gate) επιδόθηκαν σήμερα σε μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στον Στέφανο Κασσελάκη. Και είναι τέτοιο το μένος τους, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναγράψουν έστω τη σωστή τοποθεσία του ακινήτου.

2.Ο Στέφανος Κασσελάκης σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του μέσου και του δημοσιογράφου, καθώς και εναντίον οποιουδήποτε άλλου επιμείνει στα συγκεκριμένα ψέματα.

3.Να ανοίξει ο Πρωθυπουργός τώρα την ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε και οι δύο να καταθέσουν τα Πόθεν Έσχες τους για το 2023. Ο Πρωθυπουργός κυβερνάει. Γιατί δεν ανοίγει την πλατφόρμα; Κρύβει κάτι ο ίδιος ή επιχειρεί να κρατήσει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;».πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News