Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 15:27
Media

Survivor: Αποκαλυπτικός ο Λιανός: Οι νέες αφίξεις και ο παίκτης που παραλίγο να κλέψει φαγητό

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το Survivor All Star και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με παίκτη που προσπάθησε να κλέψει φαγητό, ανώ αναφέρθηκε και στις νέες αφίξεις στο ριάλιτι.

Αρχικά ανέφερε: «Μπαίνει την Κυριακή ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστιγνκ θα κλείσει σε λίγες μέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας: αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι»!

Όσον αφορά τον Άρη Σοϊλέδη, είπε «Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη Σοϊλέδη, αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση»!

Και πρόσθεσε: «Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν, είμαστε λίγο συνέχεια «μη, μη, μη». Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα».

Και τέλος ανέφερε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο sfera «Η παραγωγή στα βετερέ έχουν βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν».

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή, Super Κατερίνα με τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το survivor


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News