Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 17:01
Media

Survivor All Star: Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν πια παρελθόν για το Survivor All Star. Δεν έμειναν όλοι ικανοποιημένοι από τις αλλαγές.

Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο κι εκεί τους ανακοίνωσαν τη νέα Κόκκινη και τη νέα Μπλε ομάδα του Survivor All Star.

«Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό» είπε, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για να εκφράσουν στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι τα συναισθήματα που αισθάνθηκαν στην προοπτική να αλλάξουν ομάδα και να μεταφερθούν μια… καλύβα παραπέρα.

Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι όπως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τάκης Καραγκούνιας που έκαναν λόγο για «ωραίες αλλαγές».

Η δε Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη όταν άκουσε ότι αλλάζει ομάδα, με τον σύντροφό της να μην μπορεί να το πιστέψει!

  

Οι δυο νέες ομάδες είναι:

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

  

Ο αγώνας ασυλίας

Μετά τις αλλαγές και τις νέες ομάδες, Κόκκινοι και Μπλε ρίχθηκαν στο στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Κι εκεί τα πράγματα ήταν… περίεργα. Ο Τάκης Καραγκούνιας κέρδισε τον Ηλία Γκότση και το πανηγύρισε έξαλλα και… λίγο προκλητικά.

  

Τελικά, τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας κέρδισαν οι Κόκκινοι, χάρη στη νίκη του Ηλία Μπόγδανου.

  

Στο… δεύτερο συμβούλιο του νησιού, οι νέοι Μπλε κλήθηκαν να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο.

  

Από αυτή την ψηφοφορία, την πρώτη ύστερα από την δημιουργία των δύο νέων ομάδων, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που μετράει ήδη αρκετές υποψηφιότητες στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News