Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 19:21
Media

Survivor All Star: «Κόκκινη» στον Καραγκούνια, χάνει τα επόμενα 2 έπαθλα – 4 οι υποψήφιοι

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν για ακόμη μια φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής των όσων έγιναν στο αποψινό (24.05.2023) επεισόδιο του Survivor All Star.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor All Star κινήθηκε αντιαθλητικά προς τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο τσακώθηκε και χθες, με αποτέλεσμα οι Μπλε να αποχωρήσουν προσωρινά από τον αγώνα, μη δεχόμενοι τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια.

Όλα έγιναν ύστερα από ένα run του Καραγκούνια με τον Ασημακόπουλο, το οποίο κέρδισε ο παίκτης των Μπλε.

Επειδή ο Καραγκούνιας δεν αποδέχεται ποτέ την ήττα του, έφυγε εκνευρισμένος προς τον πάγκο, έπεσε πάνω στον Νίκο Μπάρτζη και η παραγωγή θεώρησε ότι το έκανε επίτηδες.

Αφού ο αγώνας διακόπηκε για λίγο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αφού εξετάστηκε το βίντεο, θεωρήθηκε ότι ο Καραγκούνιας έπρεπε να αποβληθεί από τον αγώνα και παράλληλα να τιμωρηθεί με… δυο αγωνιστικές, δηλαδή να χάσει τα επόμενα δυο έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα του!

 

Έτσι, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αγωνίστηκαν οι τέσσερις συμπαίκτες του, που κατάφεραν να νικήσουν τους Μπλε, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν άρρωστη και η Στέλλα Ανδρεάδου έκανε όλα τα run μόνη της!

 

 

 

Και αφού έχασαν τη δεύτερη ασυλία, οι Μπλε έπρεπε να ψηφιστούν ξανά.

Πριν από την ψηφοφορία, όμως, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και επίσημα την τιμωρία του Τάκη Καραγκούνια.

«Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

 

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα» είπε ο παίκτης των Κόκκινων, με τον παρουσιαστή του Survivor All Star να επαναλαμβάνει ότι «η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι».

 

Καθώς οι Μπλε ηττήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, δυο ήταν τα δεδομένα: οι υποψήφιοι θα ήταν όλοι Μαχητές και άνδρες, αφού οι γυναίκες της ομάδας προστατεύονται από τον κανόνα των 2.

Η ψηφοφορία των Μπλε, όμως, αντί για δυο υποψήφιους που έπρεπε, έβγαλε… τρεις: τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο. Η υποψηφιότητα του τελευταίου εξόργισε τον (πρώτο υποψήφιο) Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος κατηγόρησε Ασημακόπουλο και Μπάρτζη για «μαγείρεμα» ώστε να βγει ο ίδιος από το παιχνίδι.

Και αφού βγήκαν οι τέσσερις υποψήφιοι, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες των δυο ομάδων ότι στον επόμενο αγώνα θα παίξουν για ένα έπαθλο που όμοιό του, δεν έχει υπάρξει στο Survivor All Star.

 

 

 

 

Ποιο θα είναι; Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Survivor All Star: Την Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News