Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024, 8:48
Media

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας

Η 12η φέτος (και η 24η συνολικά) ήταν η… φαρμακερή και ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor All Star.

Επεισόδιο αποχώρησης το αποψινό (25.05.2023) στο Survivor All Star και ο παίκτης που αφήνει τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στην Αθήνα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τα ρεκόρ είναι για να… σταματάνε και αυτό έγινε και με τον Σπύρο Μαρτίκα. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι ανάμεσα στον φαρμακοποιό και τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο, προτιμούσε να φύγει εκείνος.

Όπως κι έγινε, με τον… international Γιώργο Λιανό (σ.σ. βρισκόταν στην Αθήνα αλλά «βρέθηκε» στο συμβούλιο του νησιού!) να ανακοινώνει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη.

Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας πριν πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει.

 

 

«Κόκκινο» το ταξίδι για Νέα Υόρκη

Πριν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, οι δυο ομάδες του Survivor All Star τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν το απίστευτο έπαθλο: ένα 3ήμερο στη Νέα Υόρκη.

Νικητές ύστερα από… θρίλερ ήταν οι Κόκκινοι. Τη νίκη τους τη χάρισε, κατά απίστευτη ειρωνεία, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος, όμως, δεν θα ακολουθούσε τους συμπαίκτες του λόγω της τιμωρίας του.

 

Μπορεί μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έκλαψε, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε.

 

Υπήρξε όμως μια άλλη ανατροπή! Ο Γιώργος Λιανός είπε στους Κόκκινους πως θα μπορούσαν να πάρουν έναν παίκτη της Μπλε ομάδας μαζί τους. Οι νικητές έκριναν πως έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή (που μετά την ήττα βαλάντωσε γιατί ήθελε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη) και τη Στέλλα Ανδρεάδου, που μια μέρα νωρίτερα είχε κάνει όλα τα γυναικεία run μόνη της.

 

Τελικά, το άφησαν στην τύχη, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει την κλήρωση και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ακολουθεί τους Κόκκινους στη Νέα Υόρκη.

 

 

Εκεί όπου οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας του Survivor All Star έφαγαν, έκαναν ψώνια, πήγαν στα αξιοθέατα και στο Σέντραλ Παρκ, έκαναν clubbing και τρεις μέρες μετά επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

 

 

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News