Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 23:19
Media

Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα – Πως την αποχαιρέτισε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν από το Survivor All Star. Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι υποψήφιοι και η μοναδική γυναίκα μεταξύ τους ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο φαγητού, που βρήκε τους Μαχητές νικητές με 10-6 και τους Διάσημους να… τσακώνονται για τα ματσαρίσματα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και η Μαριλένα Ρουμελιώτη είχαν μιλήσει για την επερχόμενη αποχώρηση.

Η Καρολίνα, που μαζί με τον Μάριο ήταν οι πρωταγωνιστές του… «σκανδάλου» που έκανε άνω κάτω το Survivor All Star τις τελευταίες μέρες, είπε στην κάμερα ότι δεν ήθελε να φύγει γιατί δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ίδιο είπε κι εκείνη.

  

  

Ο Μάριος Πρίαμος δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να μείνει η Καρολίνα γιατί… δεν είχε έρθει κοντά με τους άλλους υποψήφιους.

«Σήμερα είναι η δυσκολότερη ημέρα για κάθε εβδομάδα, μιας κι είναι συμβούλιο αποχώρησης κι ένα παιδί φεύγει. Είναι πολύ κοντά τα πράγματα. Ο Σπύρος δεν θα φύγει, ούτε ο Ασημακόπουλος και θα παιχτεί ανάμεσα στην Κάρολ και στον Τάκη.

Αν θα αποχωρήσει η Καρολίνα και με πειράξει, σίγουρα γιατί είναι μια κοπέλα με την οποία έχω έρθει κοντά. Δεν έχω έρθει κοντά με τον Τάκη και τον Ασημακόπουλο ας πούμε, αλλά σίγουρα είναι διαφορετική η αποχώρηση της Κάρολ παρά του Τάκη ή του Ασημακόπουλου» είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

  

Κάπως έτσι φτάσαμε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού: πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχωρεί και επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ» είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.

   

Η οποία αποκάλυψε, επίσης, ότι θέλει να κερδίσει το Survivor All Star η φίλη της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.  

   

Στη συνέχεια, αγκάλιασε και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της. Τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον παίκτη με τον οποίο είχε βρεθεί σε πολύ στενή επαφή σε καλύβα στη ζούγκλα, επίσης τον αγκάλιασε, όπως όλους.

Όταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ολοκλήρωσε όσα ήθελε να πει, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.  

«Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και όλοι θα κριθούμε. Δυστυχώς, είτε από την κόκκινη, είτε από την μπλε ομάδα, πρέπει να αποχωριζόμαστε έναν παίκτη κάθε εβδομάδα», ήταν η πρώτη του αντίδραση για την αποχώρηση της Καρολίνας. 

   

Κάπως έτσι, το ταξίδι της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του… .

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News