Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 3:44
Ξένη Μουσική

Στο νοσοκομείο η Rita Ora – Ακύρωσε συναυλία της στην Ουγγαρία

Η Rita Ora δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η Rita Ora αντιμετώπισε ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας που οδήγησε σε έκτακτη εισαγωγή της σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Η ξαφνική νοσηλεία ανάγκασε την 33χρονη τραγουδίστρια να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Campus Festival στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Η είδηση της ακύρωσης της εμφάνισής της έγινε γνωστή λίγες ώρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ, προκαλώντας απογοήτευση στους χιλιάδες θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία να την απολαύσουν ζωντανά.

 

Η Rita Ora ενημέρωσε σχετικά τους θαυμαστές της με μια ανάρτησή της στις ιστορίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές της για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Επίσης, τόνισε ότι έπρεπε να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών αφού πέρασε τη νύχτα σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης.

Στην ανάρτησή της ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ για αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εμφανιστώ στο Campus Fesztivál».

«Αφού πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο στη Βουδαπέστη, πρέπει να ξεκουραστώ πλήρως και να ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την κατανόησή σας», έγραψε.

 

Οι διοργανωτές του Campus Festival εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας ότι η ομάδα της Rita Ora εργαζόταν σκληρά για την προετοιμασία της εμφάνισής της.

Παράλληλα, ευχήθηκαν στην τραγουδίστρια ταχεία ανάρρωση και διαβεβαίωσαν το κοινό ότι το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα αναπροσαρμοστεί άμεσα.

«Η ομάδα της εργάζεται από την αυγή για να στήσει το σόου. Είμαστε κι εμείς συντετριμμένοι από την είδηση», σχολίασε το Campus Festival.

«Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην κεντρική σκηνή θα αναπροσαρμαστεί σύντομα. Ευχόμαστε στη Rita ταχεία ανάρρωση», πρόσθεσε.

Η Rita Ora, η οποία είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Taika Waititi, δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, αφήνοντας τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για τη σοβαρότητα του προβλήματος και αν θα επηρεάσει τις επερχόμενες εμφανίσεις της.

 

Μία ημέρα πριν τη νοσηλεία, η Rita Ora είχε εμφανιστεί στο δωρεάν φεστιβάλ As Young As Vilnius στο Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου φάνηκε να είναι σε καλή κατάσταση.

Καθώς οι θαυμαστές της περιμένουν με αγωνία νεότερα για την υγεία της, στέλνουν στην τραγουδίστρια μέσω των κοινωνικών δικτύων τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και την επιστροφή της στη σκηνή.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News