Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 18:05
Media

Στηβ Μιλάτος: Δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω προσβεβλημένος

Όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος για την εμπλοκή του ονόματος του σε υπόθεση βιασμού.

Με την Σίσσυ Χρηστίδου και το ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο MEGA επικοινώνησε ο Στηβ Μιλάτος, το Σάββατο, σχετικά με την καταγγελία βιασμού που έγινε εναντίον του από 21χρονη τουρίστρια στη Ρόδο. Το μοντέλο θέλησε να αποκαταστήσει το όνομά του περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη με την 21χρονη.

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω.

Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης.

Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τί σκέφτεται ο καθένας», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια», επέμεινε. «Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω.

Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό», πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος.

«Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους, Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να παθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News