Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024, 5:04
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: «Η Πάτρα και οι άνθρωποί της…στην καρδιά μου»


Το καλύτερο φίνις στην προεκλογική περίοδο από την Πάτρα θα επιχειρήσει να κάνει σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Στις 19.30 στην πλατεία Τριών Συμμάχων ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στείλει το σύνθημα της τελικής αντεπίθεσης, ώστε μόλις ανοίξουν το βράδυ της Κυριακής οι κάλπες, το κόμμα να μπορεί να ασκεί πιο μαχητική αντιπολίτευση και η κυβέρνηση να έχει λάβει μήνυμα αμφισβήτησης από την κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλά στην «Πελοπόννησο» και εκφράζει την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για την Πάτρα. «Γνωρίζετε πλέον καλά ότι η Πάτρα και οι άνθρωποί της είναι βαθιά χαραγμένοι στην καρδιά μου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην πόλη σας, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Αλέξη Τσίπρα, δέθηκα με την Πάτρα. Γι’ αυτό και επέλεξα από την πατρίδα της δημοκρατικής παράταξης να ξεκινήσω πριν μερικούς μήνες την προεκλογική μου εκστρατεία ως υποψήφιος για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και την επισκέφθηκα άλλες δύο φορές στη διάρκεια αυτών των μηνών. Δεν θα μπορούσα να μην κλείσω την προεκλογική μου εκστρατεία εδώ. Στην πόλη των μεγάλων δημοκρατικών παραδόσεων και αγώνων» τόνισε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε:

«Τους τελευταίους μήνες γύρισα όλη τη χώρα. Ανθρωποι από άκρη σε άκρη ενώθηκαν με το κίνημα που χτίζουμε. Ενα κίνημα που δεν υπόσχεται μια απλή επιβίωση με “pass”, αλλά ζητάει καλύτερη ζωή για όλους. Καλύτερη ζωή τώρα. Για την καθεμία και τον καθένα από εμάς, για να μη μείνει κανείς πίσω».

Ο Στ. Κασσελάκης ζητά – μέσω της «Π» – στήριξη στην κάλπη την Κυριακή:«Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες χρειάζονται ένα κράτος δίκαιο, αξιοκρατικό. Που να μην τους πληγώνει καθημερινά, που να μη χρειάζεται κάποιος μέσον για να βρει αξιοπρεπή εργασία, που να μη βλέπει την πατρίδα του να σπαταλά ευκαιρίες. Σας ζητώ αυτή την Κυριακή να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Και να ενωθούν οι δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή, τώρα»!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelopπηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News