Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 15:25
People

Σον Μέντες για Καμίλα Καμπέγιο: “Είναι ένας μοναδικός άνθρωπος”

Ο Σον Μέντες μίλησε για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Καμίλα Καμπέγιο, σε πρόσφατη εμφάνισή του στο «Jay Shetty Podcast». Ο 26χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της προσοχής των μέσων ενημέρωσης, τονίζοντας πως, παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν μεγάλο αλληλοσεβασμό.

Συζητώντας για την αγάπη και τη συντροφικότητα, ο Μέντες ανέφερε: «Η συντροφικότητα είναι κάτι παραπάνω από αγάπη. Έχει να κάνει με το πώς υποστηρίζεις τον άλλον στην καθημερινή ζωή, ενώ παραμένεις αληθινός στον εαυτό σου». Παρά τις προκλήσεις της δημοσιότητας, ο Μέντες εκτιμά πως εκείνος και η Καμπέγιο κατάφεραν να διατηρήσουν τη φιλία τους.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η δημοσιότητα της σχέσης τους ήταν «βάρβαρη», αλλά ευχαριστεί τη μοίρα που αυτό δεν κατέστρεψε τη φιλία που ανέπτυξαν. «Κάναμε την καλύτερη προσπάθεια να διατηρήσουμε την ιδιωτική μας μικρή φλόγα αγάπης», αποκάλυψε, σημειώνοντας πόσο δύσκολο είναι να μην επηρεαστείς από τα σχόλια εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ώθησε να αποσυρθεί από αυτά, για να προστατεύσει την προσωπική του ζωή. «Δεν είμαστε σε ταινία. Αυτή είναι η πραγματική ζωή, η πραγματική αγάπη, και η αγάπη είναι μπερδεμένη και δύσκολη», είπε, αναφερόμενος στις πολυπλοκότητες των σχέσεων.

 

Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους παραμένουν πολύ κοντά. «Θα είμαι ο πρώτος που θα της στείλει μήνυμα, κι εκείνη το ίδιο», είπε, τονίζοντας τον βαθύ αλληλοσεβασμό που έχουν. «Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς θα ξεπερνούσε ποτέ τα όρια», πρόσθεσε.

Ο Σον Μέντες κατέληξε με λόγια θαυμασμού για την Καμπέγιο: «Είμαι απλά τυχερός που είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, με απίστευτη κατανόηση, ευαισθησία και φροντίδα».

24683334

Το πρώην ζευγάρι είχε σχέση από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2021, ενώ τον Απρίλιο του 2023 φωτογραφήθηκαν μαζί στο φεστιβάλ Coachella. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, χώρισαν για δεύτερη φορά.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News