Τρίτη 23 Απρίλιος 2024, 15:10
Media

Σοφιανός κατά Γκλέτσου: «Τέτοιοι είδους δηλώσεις είναι ανυπόστατες»

Ο Απόστολος είπε: «Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί «μπατάρει» το πράγμα».

Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε για τη δήλωση αυτή του Γκλέτσου: «Τέτοιοι είδους δηλώσεις από πρώην συναδέλφους ή νυν συναδέλφους για άλλους συναδέλφους είναι λίγο ανυπόστατες. Με βάση την αρχή της υποκειμενικότητας, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας ευφυής άνθρωπος.

sofianos-1200x678.webp

Η ευφυϊα του Χριστόφορου, του υπαγόρευσε να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής. Τώρα να ψάξουμε να δούμε αν ο Χριστόφορος έκανε ή δεν έκανε για το ρόλο αυτό, μου φαίνεται πολύ δευτερεύον και πολύ τελευταίο πράγμα»!

Ενώ πρόσθεσε ο Φίλιππος Σοφιανός: «Η σειρά είναι σειρά. Να εστιάσουμε στον Χριστόφορο, γιατί τον στοχοποιούμε τον άνθρωπο; Κάνει τη δουλειά του όσο πιο σεμνά μπορεί, όσο πιο αθόρυβα μπορεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News