Πέμπτη 21 Σεπτέμβριος 2023, 18:49
Lifestyle

Σοφία Μουτίδου: Σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της

Η γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη ήταν η αφορμή για να κάνει η Σοφία Μουτίδου μια σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της.  

Στο τελευταίο, χρονικά, βίντεό της, η Σοφία Μουτίδου, με αφορμή το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου άνδρας σκότωσε την πρώτην σύζυγό του και αυτοκτόνησε, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα ψυχικής υγείας και τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει το περιβάλλον του.

Τότε, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν μερικά χρόνια.

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες.

Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία…

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Ήταν στις 10 Απριλίου 2015 όταν ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 43χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος αυτοπυροβολήθηκε και αιτία, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε από τον συνέταιρό του στο υπόγειο του μαγαζιού που διατηρούσαν στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, η κόρη της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Δήμητρα ήταν μόλις έξι ετών.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News