Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 8:27
Viral

«Scorpios είναι για σένα» και το καλοκαίρι – Viral το νέο βίντεο στο TikTok


Το Scorpios Music Bar δίνει το παρών φέτος το καλοκαίρι και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το βίντεο με την γνωστή ατάκα «Scorpios είναι για εσένα» στην καλοκαιρινή του έκδοση.

Η ανάρτηση στη σελίδα του μαγαζιού στο TikTok έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 400.000 προβολές μέσα σε δύο ημέρες.

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις cocktail το καλοκαίρι; Scorpios είναι για εσένα! ΠΑΜ!», ακούγεται στο βίντεο, με την ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα και τη Μαρίνα Μπομπέτσι να ξεναγούν το κοινό στο εσωτερικό του μαγαζιού, να παρουσιάζουν τα ποτά του καταλόγου και τo υπόλοιπο προσωπικό.

@scorpiosmusicbarbackup Αν θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις κοκτέιλ το καλοκαίρι ξέρεις που να έρθεις! (summer edition) #fun #scorpiosmusicbarathens #summer #girls ♬ original sound – scorpiosmusicbarbackup

Η πετυχημένη συνταγή του πρώτου βίντεο μέσω του οποίου μάς συστήθηκε το μαγαζί χρησιμοποιήθηκε και στο τελευταίο, με μόνες αλλαγές τα ποτά, που αντικαταστάθηκαν με καλοκαιρινά cocktail.

Το πρώτο βίντεο:

@scorpiosmusicbarbackup Μας κατέβασαν το προφιλ οπότε το ξανα ανεβάζουμε! Αν θέλεις κάπου να διασκεδάσεις να πιεις ποτο και να γνωρίσεις τα κορίτσια μας σκορπιός είναι για σένα! #scorpiosmusicbarathens #girls #μπεςφοργιου ♬ original sound – scorpiosmusicbarbackup

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News