Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 9:27
Ελλάδα

Σχινιάς: Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός με βαρίδι στο πόδι


Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.

Η ακριβής αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί κατά την ιατροδικαστική εξέταση, λόγω της κατάστασης προχωρημένης σήψης.

Οι αρχές δεν κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν – Δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ

Η σορός έχει εκτεταμένες αλλοιώσεις, καθώς βρισκόταν στη θάλασσα για περίπου 1 μήνα, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη τη διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος και διαπίστωσης των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ανατροπή: Το σημάδι στο πόδι δεν ήταν τατουάζ

Οι Αρχές πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το πτώμα και διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων, δηλαδή δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ κατά το παρελθόν, όπως μεταδίδει το MEGA.

Βασικό στοιχείο που ερευνούσαν  οι Αρχές ήταν ένα τατουάζ που φέρεται να είχε το θύμα στο πόδι.  Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως τελικά δεν υπήρχε τατουάζ αλλά το σημάδι έγινε από από το σχοινί που κρεμόταν το βαρίδι και είχε δεθεί με βάναυσο τρόπο γύρω από το πόδι του.

Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ταυτοποιήσουν τον νεκρό.

Κατά συνέπεια δεν γνωρίζουν, αν έχει δηλωθεί εξαφάνιση και πώς βρέθηκε με ένα βαρίδι 10 κιλών δεμένο στο πόδι του στον πάτο της θάλασσας.

Σημειώνεται μάλιστα ότι την επίμαχη χρονική περίοδο, που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα, δεν υπάρχει δήλωση για αγνοούμενο άνδρα με χαρακτηριστικά που να ταιριάζουν με τα δικά του.

Οι Αρχές αναμένουν πλέον, τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News