Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:53
Ξένη Μουσική

Sabrina Carpenter: Το μάθημα που της έδωσε η επιτυχία του «Nonsense»

 

Το «Nonsense» βοήθησε τη Sabrina Carpenter να εμπιστεύεται περισσότερο τον εαυτό της.

Η Sabrina Carpenter τα κατάφερε μέχρι το τέλος της διαδικτυακής εκπομπής «Hot Ones» απαντώντας σε ερωτήσεις για τη ζωή και την καριέρα της ενώ έτρωγε όλο και πιο καυτερές φτερούγες κοτόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η 25χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το μάθημα που της έδωσε η επιτυχία του «Nonsense», ένα τραγούδι που σχεδόν άφησε έξω από το άλμπουμ της «Emails I Can’t Send».

«Με έκανε να θέλω να εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο τα προσωπικά αγαπημένα μου», είπε στον οικοδεσπότη Sean Evans.

 

«Νομίζω ότι όταν φτιάχνεις ένα άλμπουμ, με τον καιρό, θέλεις να το παίξεις στους καλύτερους φίλους σου, θέλεις να το παίξεις στην οικογένειά σου. Και μετά αρχίζεις να μπλέκεις λίγο στο κεφάλι σου τα αγαπημένα των άλλων», συνέχισε.

Το «Nonsense» έγινε viral όταν η Sabrina Carpenter άρχισε να το τραγουδά ζωντανά με διαφορετικό άσεμνο τέλος κάθε φορά στις εμφανίσεις της, ειδικά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στη θριαμβευτική περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift.

«Νομίζω ότι το μάθημα που έμαθα με το “Nonsense” ήταν ότι αυτό το τραγούδι ταίριαζε τόσο πολύ με την προσωπικότητά μου και άρχισα να μπλέκω στο κεφάλι μου το τι ταιριάζει σε ένα δίσκο σε σχέση με το τι ταιριάζει στη Sabrina ή στον εαυτό μου ως καλλιτέχνης», συνέχισε.

«Αυτό μου έδωσε τόσα πολλά μαθήματα για το μέλλον, για τη δημιουργία του επόμενου δίσκου», σημείωσε.

 

«Νομίζω ότι τώρα, ό,τι νιώθω ότι είναι πιο ειλικρινές και συνδέεται περισσότερο με εμένα νομίζω ότι θα συνδεθεί και με τους υπόλοιπους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Μέχρι το τέλος της συζήτησης, η Sabrina Carpenter υπέφερε από το κάψιμο, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει ένα σχέδιο της ίδιας και του Sean Evans για να ολοκληρωθεί το επεισόδιο.

Η ανταμοιβή της ήταν ένα παγωτό για να δροσιστεί το στόμα της.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια σχολίασε για το νέο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου: «Λέγεται “Short n’ Sweet”. Προσέξτε, δεν το ονόμασα “Short n’ Spicy” γιατί μου αρέσουν περισσότερο τα γλυκά πράγματα.»

«Γι’ αυτό παρακαλώ ακούστε το και… βεβαιωθείτε ότι θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου – γιατί δεν ξέρω τι είπα μόλις τώρα», συμπλήρωσε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News