Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 17:28
People

Sabrina Carpenter: Πως συνδέεται με τις κατηγορίες εναντίον του δημάρχου της Νέας Υόρκης

Ένα μουσικό βίντεο της Sabrina Carpenter φαίνεται να οδήγησε σε απρόσμενες συνέπειες, που σχετίζονται ακόμα και με την απαγγελία κατηγοριών κατά του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Eric Adams. Η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει αντιδράσεις το περασμένο έτος με το αιματοβαμμένο βίντεο για το τραγούδι της *«Feather»*, που γυρίστηκε σε μια καθολική εκκλησία στο Μπρούκλιν. Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Μονσινιόρ Jamie Gigantiello, ο οποίος επέτρεψε τα γυρίσματα στον ιερό χώρο.

Πρόσφατες θεωρίες υποστηρίζουν ότι το περιστατικό αυτό συνδέεται με την απαγγελία κατηγοριών κατά του δημάρχου της Νέας Υόρκης, πυροδοτώντας έρευνα εναντίον του. Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Madison Square Garden, η Carpenter αναφέρθηκε στις εικασίες με χιουμοριστικό τόνο, σχολιάζοντας: «Να μιλήσουμε για το πώς κατάφερα να κατηγορηθεί ο δήμαρχος, ή…»

Η *New York Post* ανέφερε ότι οι ομοσπονδιακοί ερευνητές κάλεσαν την εκκλησία για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις σχέσεις του Jamie Gigantiello με τον Frank Carone, πρώην επικεφαλής προσωπικού του δημάρχου. Το ζήτημα φέρεται να συνδέεται με το βίντεο της Carpenter, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Επισκοπή του Μπρούκλιν δεν σχολίασε άμεσα τη σχέση του βίντεο με την έρευνα, δηλώνοντας μόνο πως «θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσουμε περαιτέρω καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», ενώ τόνισαν τη δέσμευσή τους στη συνεργασία με τις αρχές.

Το μουσικό βίντεο είχε ήδη προκαλέσει αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, με την Επισκοπή του Μπρούκλιν να το κατακρίνει ως «βίαιο και σεξουαλικά προκλητικό», οδηγώντας σε αγιασμό του ναού και την επίπληξη του Gigantiello. Η Carpenter είχε δηλώσει τότε ότι είχε λάβει την άδεια για τα γυρίσματα, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας: «Ο Ιησούς ήταν μαραγκός (carpenter)», φράση που τύπωσε και σε μπλουζάκι για το φεστιβάλ Coachella.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News