Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 3:40
Ξένη Μουσική

Sabrina Carpenter: Παρουσίασε ζωντανά το νέο τραγούδι «Slim Pickins»

Τη Sabrina Carpenter συνόδευσε ο Jack Antonoff

Η Sabrina Carpenter πρόσφερε μία αξέχαστη βραδιά στους θαυμαστές της που συγκεντρώθηκαν στο Μουσείο των Grammy, όπου παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Slim Pickins» από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της «Short n’ Sweet».

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, η Sabrina Carpenter εμφανίστηκε στο Clive Davis Theater του Μουσείου των Grammy στο Λος Άντζελες, μαζί με τον συνεργάτη της Jack Antonoff, για να μιλήσει για το νέο άλμπουμ της και να πραγματοποιήσει μία αποκλειστική ακουστική εμφάνιση.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος θαυμαστών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά το «Slim Pickins», ένα νέο τραγούδι που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της «Short n’ Sweet».

Η Sabrina Carpenter εξέπληξε το κοινό, παρουσιάζοντας το «Slim Pickins» με μία αυθόρμητη και χαλαρή διάθεση.

«Αυτό το τραγούδι είναι χαριτωμένο και απλά ήθελα να το τραγουδήσω για εσάς σήμερα», δήλωσε η 25χρονη τραγουδίστρια.

«Είναι μία τυχαία απόφαση, αλλά το τραγούδι λέγεται “Slim Pickins” και ελπίζω να σας αρέσει», συνέχισε.

Εκτός από το «Slim Pickins», η Sabrina Carpenter τραγούδησε και άλλες επιτυχίες της, όπως το «Please Please Please» και το «Espresso», με τη μουσική συνοδεία του Jack Antonoff.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, με το κοινό να τραγουδάει μαζί της και να την αποθεώνει με ενθουσιασμό.

Όπως αποκάλυψε η Sabrina Carpenter μιλώντας στο Rolling Stone τον περασμένο Ιούνιο, ο Jack Antonoff έχει κάνει την παραγωγή του μισού μέρους του άλμπουμ της «Short n’ Sweet».

Η ανακοίνωση του «Short n’ Sweet» δημιούργησε μεγάλη προσμονή στους θαυμαστές της Sabrina Carpenter.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και έχει ήδη συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον με τις τεράστιες επιτυχίες «Espressο» και «Please Please Please», που έχουν αγκυροβοληθεί στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου chart του Spotify.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ της, η Sabrina Carpenter θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου την περιοδεία της «Short n’ Sweet Tour», προσφέροντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τις νέες επιτυχίες της.

Το βορειοαμερικανικό σκέλος θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ τον Μάρτιο του 2025 θα ακολουθήσουν συναυλίες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News