Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 23:00
Ξένη Μουσική

Sabrina Carpenter: Η εταιρεία της δεν ήθελε να κυκλοφορήσει το «Espresso»

«Υπήρχε πολλή αμφισβήτηση για το αν είχε νόημα», αποκάλυψε η Sabrina Carpenter.

Η Sabrina Carpenter έπρεπε να παλέψει για να κυκλοφορήσει το «Espresso».

Σε μία νέα συνέντευξή της στο Variety, η 25χρονη pop star αποκάλυψε ότι υπήρχε «μεγάλη αμφισβήτηση» όταν ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει το «Espresso», το οποίο έγινε το πρώτο της τραγούδι που ανέβηκε στο Top 5 του Billboard Hot 100 και το πρώτο της Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Αυστραλία.

«Ήμουν εντελώς μόνη μου στο να θέλω να κυκλοφορήσω το “Espresso” Όχι τόσο πολύ από την άμεση ομάδα μου. Αλλά όταν έφτασε στους “ανώτερους”», δήλωσε η Sabrina Carpenter στο περιοδικό.

«Υπήρχε πολλή αμφισβήτηση για το αν είχε νόημα. Αλλά με εμπιστεύτηκαν στο τέλος και ήμουν χαρούμενη που πίστεψα στον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή», τόνισε.

Ο συν-διευθύνων σύμβουλος της Island Records, Imran Majid, απέφυγε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις και αρκέστηκε στους επαίνους για τη Sabrina Carpenter και τη διορατικότητά της.

«Δεν είναι τυχαίο ότι όλα πάνε όπως τα ήθελε πάντα», είπε.

«Το ένστικτο και το δημιουργικό όραμα της Sabrina είναι απίστευτα. Σκέφτεται πάντα δέκα βήματα μπροστά από την αγορά», τόνισε.

«Είναι πηγή έμπνευσης για τους θαυμαστές της, τους συνεργάτες της και όλους μας – είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες αυτής της γενιάς», πρόσθεσε.

Η Sabrina Carpenter είχε μιλήσει επίσης στο Rolling Stone τον Ιούνιο για τη μεγάλη επιτυχία του «Espresso».

«Η μητέρα μου μού έλεγε: “Νιώθεις τρελή τώρα;”. Απλά μου αρέσει που οι άνθρωποι καταλαβαίνουν την αίσθηση του χιούμορ μου», είπε.

Η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει ότι το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από μία επίσκεψη σε μία κρεπερί ενώ ήταν στη Γαλλία και είχε ως αποτέλεσμα ένα απίστευτα ακαταμάχητο ρεφρέν, για το οποίο παραμένει αμετανόητη.

«Αποφάσισα να βάλω αυτό το βάρος σε άλλους ανθρώπους», αστειεύτηκε.

Η Sabrina Carpenter εξήγησε επίσης πώς η συνεργασία με τις τραγουδοποιούς Steph Jones και Amy Allen, καθώς και με τον παραγωγό Julian Bunetta, έδωσε σάρκα και οστά στο αξιομνημόνευτο τραγούδι.

«Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να συμβούν αυτοί οι σχεδόν ηλίθιοι-αλλά-αστείοι στίχοι. Έχω πραγματικά εστιάσει στους ανθρώπους με τους οποίους μου αρέσει να κάνω μουσική», ανέφερε.

Το «Espresso» έθεσε τις βάσεις για να σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στα charts το «Please Please Please», το οποίο έγινε το πρώτο τραγούδι της Sabrina Carpenter που κατέκτησε το No. 1 στο Billboard Hot 100 στις ΗΠΑ και το δεύτερο – και συνεχόμενο – No. 1 της καριέρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τόσο το «Espresso» όσο και το «Espresso» θα περιλαμβάνονται στο έκτο άλμπουμ της, με τίτλο «Short n’ Sweet», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News