Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:44
Ξένη Μουσική

Sabrina Carpenter: Εξηγεί την έμπνευση του video του «Taste» με την Jenna Ortega

Η Sabrina Carpenter εξηγεί την ιστορία του «ανάλαφρου» αλλά και «βίαιου» music video του «Taste».

Το νέο single «Taste» της Sabrina Carpenter συνοδεύεται από ένα αιματηρό βίντεο εμπνευσμένο από την ταινία «Ο Θάνατος Σου Πάει Πολύ» (Death Becomes Her) του 1992.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Sabrina Carpenter και η Jenna Ortega προσπαθούν να σκοτώσουν η μία την άλλη με διάφορους φρικτούς και αιματηρούς τρόπους — πριν συνειδητοποιήσουν ότι προτιμούν η μία την άλλη από τον άντρα για τον οποίο τσακώνονται.

Στο νέο της feature track-by-track στο Amazon Music, η 25χρονη τραγουδίστρια δηλώνει ότι το «Taste» είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια στο νέο άλμπουμ της «Short n’ Sweet» — αλλά της αρέσει ακόμα περισσότερο το βίντεο.

«Είχα αυτή την ιδέα, αυτό το όραμα, να δείξω μία πολύ ανοιχτή, ανάλαφρη, αλλά ταυτόχρονα βίαιη σχέση μεταξύ δύο γυναικών, όπου είναι τόσο προφανές πόσο πολύ αγαπούν η μία την άλλη και είναι εμμονικές η μία με την άλλη», εξήγησε.

«Αλλά υπάρχει και αυτή η ζήλια και αυτός ο θυμός. Και νομίζω ότι είναι κάτι που μου φάνηκε τόσο ανθρώπινο» σημείωσε.

«Ενθουσιάστηκα πολύ που είχα την απίστευτη Jenna Ortega στο βίντεο και ο Dave Meyers, που το σκηνοθέτησε, το έκανε δέκα φορές πιο ιδιαίτερο και έδωσε ζωή στο τραγούδι με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχα στο μυαλό μου όταν το έγραψα,» πρόσθεσε.

Στο βίντεο, η Sabrina Carpenter υποδύεται μία γυναίκα που έχει πληγωθεί και νιώθει μνησικακία προς την Jenna Ortega επειδή είναι με τον πρώην σύντροφό της.

Μετά από πυροβολισμούς, μαχαιριές και διαμελισμούς, η Jenna Ortega κατά λάθος σκοτώνει τον άντρα. Αλλά στην κηδεία του, η Sabrina και η Jenna ανταλλάσσουν παιχνιδιάρικα βλέμματα και φεύγουν μαζί.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της στο Amazon Music, η Sabrina Carpenter αφηγείται και τις ιστορίες πίσω από άλλα τραγούδια του έκτου άλμπουμ της «Short n’ Sweet», το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Αυγούστου, όπως το «Please Please Please» και το «Espresso.»

Θα χρειαστούν μερικές ημέρες πριν μάθουμε τις επιδόσεις του «Short n’ Sweet» και το «Taste» στα charts του Billboard στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο το τραγούδι όσο και το άλμπουμ είναι σε πορεία να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Στην περίπτωση αυτή, το «Taste» θα γίνει το τρίτο συνεχόμενο single που θα ανέβει στο No. 1 των βρετανικών charts, μετά το «Espresso» και το «Please Please Please».



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News