Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 17:54
Sports

Ρότζερ Φέντερερ: Συγκινητικές στιγμές μαζί με τον Ναδάλ – Εικόνες που θα μείνουν στην ιστορία

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην O2 Arena μετά την τελευταία παράσταση του Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ του τένις, θα μείνουν ανεξίτηλα στην ιστορία του αθλήματος, με τον Ράφα Ναδάλ να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του και να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανήκει στο πάνθεον του τένις. Το βράδυ της Παρασκευής γράφτηκε ο επίλογος μια θρυλικής καριέρας, γεμάτης τίτλους και διακρίσεις.

Ο Ελβετός πρωταθλητής αποχαιρέτησε τα αγωνιστικά κορτ, έχοντας στο πλάι του τον μεγάλο αντίπαλο στα γήπεδα, αλλά εγκάρδιο  φίλο στη κανονική ζωή, Ράφα Ναδάλ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο πλαίσιο του Laver Cup με αντιπάλους τους Σοκ και Τιαφό, τα δάκρυα και η συγκίνηση περίσσευαν στην O2 Arena.

Το γήπεδο χάρισε ένα μοναδικό standing ovation στον Ελβετό πρωταθλητή με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του.

Η στιγμή όμως που ξεχώρισε και θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του αθλήματος, είναι η συγκίνηση και τα δάκρυα του Ράφα Ναδάλ, για τον μεγάλο αντίπαλο  Ρότζερ Φέντερερ.

Ένα δίδυμο το οποίο χάρισε απίστευτες συγκινήσεις στον κόσμο του τένις, με τις μονομαχίες τους να κόβουν την ανάσα. Τα δάκρυα του Ναδάλ αποτύπωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο την αναγνώριση ενός αντιπάλου αλλά και θρύλου του αθλήματος.

 
 
 
 


πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News