Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 11:55
Ελλάδα

Ρωσίδα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ για της κλέψει τα στοιχεία – Η κατάθεση «καταπέλτης» Έλληνα κατήγορου

Στο δικαστήριο του Κουίνς οδηγήθηκε τη Δευτέρα η υπόθεση της γεννημένης στην Ρωσία Βικτώρια Νασίροβα, η οποία κατηγορείται ότι έδωσε σε γυναίκα να φάει τσιζκέικ το οποίο είχε δηλητήριο.

Ένας Έλληνας κατήγορος της κατηγορούμενης από την Ρωσία, ο Κωνσταντίνος Λειτουργής, υποστηρίζει πως προσπάθησε να δηλητηριάσει το θύμα προκειμένου να τη σκοτώσει να της κλέψει την ταυτότητα, αφού μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Όπως είπε, το κουτί με το τσιζκέικ έχει dna της, και μέσα σε αυτό υπήρχε ηρεμιστικό Phenazepam που επίσης εντοπίστηκε στο dna της Νασίροβα.

Ο Λειτουργής είπε επίσης πως «Την ρώτησαν εάν υπάρχει μια γυναίκα η οποία ονομάζεται Όλγα μοιάζει πολύ, και πως αυτή λέει σε ότι την δηλητηρίασες με ένα κομμάτι τσιζκέικ προκειμένου να της κλέψεις την ταυτότητά. Ξέρετε πως αντέδρασε η κατηγορούμενη μετά από αυτή την ερώτηση; Χαμογέλασε. Και ξέρετε τι απάντησε; Μπορώ να σας πω ότι γνωρίζω το πρόσωπο αυτό. Ξέρω για ποια μου λέτε. Δεν την υποχρέωσα να φάει το τσιζκέικ».

Η Νασίροβα θεωρείται «αφέντρα», μιας και έχει σαδομαζοχιστές πελάτες, κάτι για το οποίο υπερηφανεύεται.

Το χρονικό

Η υπόθεση χρονολογείται από το 2016. Σύμφωνα με το θύμα, την Όλγα Τσβικ, τότε η Νασίροβα πήγε στο σπίτι της στο Κουίνς λέγοντας πως θέλει να την περιποιηθεί (η Τσβικ είναι μακιγιέζ). Η Νασίροβα πήγε ως κέρασμα ένα τσιζκέικ, έκοψε και της έδωσε 2 κομμάτια, ενώ την πίεση να φάει και τρίτο.

Το θύμα αναφέρει πως 20 λεπτά μετά άρχισε να νιώθει πολύ άσχημα και να χάνει τις αισθήσεις του.

«Της είπα “Βίκα νιώθω πολύ άσχημα”. Είχα ναυτία. Ήθελα να κάνω εμετό. Άρχισα να κάνω εμετό δίπλα στο κρεβάτι μου».

Τότε, σύμφωνα με τον Λειτουργή, η Νασίροβα της πήρε το διαβατήριο, χρήματα και αντικείμενα. Επίσης σκόρπισε χάπια στο σπίτι, θέλοντας να κάνει το θάνατο της Τσβικ να μοιάζει με απόπειρα αυτοκτονίας. Ωστόσο ευτυχώς το θύμα ζει ακόμα. 

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News