Πέμπτη 7 Δεκέμβριος 2023, 6:50
Sports

Ροντινέι για Φορτούνη:«Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, θα μπορούσε να είναι Βραζιλιάνος με τη τεχνική που έχει»

Ο Ροντινέι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας ότι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι Βραζιλιάνος με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

O δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Φορτούνη, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να αναφέρει πως ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» κάλιστα θα μπορούσε να είναι συμπατριώτης του, με την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Τα λόγια του Ρόντινει

Για το εντός έδρας σερί του Ολυμπιακού:

«Ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι στην Ελλάδα και έως τώρα έχουμε κάνει πραγματικά πολύ καλά παιχνίδια. Ειδικά στο γήπεδο μας, είναι πολύ σημαντικό πως δεν έχουμε δεχθεί ακόμα γκολ. Κάθε ομάδα που δεν δέχεται γκολ είναι πολύ κοντά στη νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Όντως θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε πέρσι στα παιχνίδι με τον Άρη. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι πάρα πολύ δύσκολο να την κερδίσεις για αυτό και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε εκεί στο 100%».

Για τον Φορτούνη και την συνεργασία τους μέσα στο γήπεδο:

«Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους συμπαίχτες που είχα και έχει φοβερή ποιότητα. Όταν παίζεις πίσω από έναν παίκτη με τόσο μεγάλη ποιότητα τότε είναι πολύ πιο εύκολη η δουλειά σου.

Είναι αλήθεια πως έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται στην ποιότητα του Κώστα. Όμως έχουμε πολύ καλή σχέση και εκτός γηπέδου καθώς γνωρίζονται και οι οικογένειες μας. Γενικώς είναι ένας παίκτης που τον εκτιμώ και τον θαυμάζω πάρα πολύ.

Όταν παίζουμε μαζί αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δείχνουμε στον κόσμο την καλύτερη δυνατή απόδοση μας. Ο κόσμος είναι πάντα εκεί και μας στηρίζει και εμείς θέλουμε να του προσφέρουμε στιγμές απόλαυσης. Όταν ένας παίκτης έχει τόσο καλή απόδοση, έχει και μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο και αυτό συμβαίνει με τον Φορτούνη.

Όλοι γνωρίζουν πως οι Βραζιλιάνοι φημίζονται για την τεχνική τους. Έχουν παίξει σπουδαίοι Βραζιλιάνοι εδώ όπως ο Ριβάλντο και ο Ζιοβάνι. Με την τεχνική που έχει ο Κώστας θα μπορούσε φυσικά να είναι Βραζιλιάνος. Έχει πολύ υψηλή ποιότητα και τον εκτιμώ μέσα και έξω από το γήπεδο και είναι τιμή μου που παίζω στο πλευρό του. Είναι Έλληνας, είναι αναγνωρισμένος στην χώρα του και πολύ αγαπητός στον κόσμο αλλά με την τεχνική που έχει θα μπορούσε σίγουρα να είναι Βραζιλιάνος».

 

 

 

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News