Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 11:39
Ελλάδα

Ρόδος: Οικιακή βοηθός έπνιξε την ηλικιωμένη που πρόσεχε και ειδοποίησε την αστυνομία

Το έγκλημα έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία. Ανάστατη η Ρόδος από τη δολοφονία κατάκοιτης ηλικιωμένης. Η οικιακή βοηθός συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα…

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από την ίδια και έσπευσαν στο σπίτι. Μέσα ήταν νεκρή η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα. Όπως ομολόγησε η 45χρονη, την έπνιξε με τα ίδια της, τα χέρια νωρίς το πρωί. Το θύμα, μια κατάκοιτη γυναίκα, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Ρόδος παραμένει ανάστατη από το έγκλημα, για το οποίο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

Η οικιακή βοηθός ζούσε το τελευταίο διάστημα στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα που σκότωσε. Είχε προσληφθεί για να την φροντίζει, να της μαγειρεύει και να την προσέχει. Η συμβίωση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν δύσκολη, γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Κανείς όμως από τους συγγενείς της 75χρονης δεν φανταζόταν αυτά που έμελλε να συμβούν. Νωρίς το πρωί, η 45χρονη σηκώθηκε και έφτασε στη δολοφονία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Η έρευνα της αστυνομίας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πιο αναλυτικά, η οικιακή βοηθός σκότωσε την κατάκοιτη ηλικιωμένη το πρωί, στις Καλυθιές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικιακή βοηθός, περίπου 45 ετών που είχε προσληφθεί για να φροντίζει ηλικιωμένη με ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η άτυχη γυναίκα περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News