Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 9:15
People

Rihanna: Η μητρότητα απαιτεί υπομονή, φαντασία και αίσθηση του χιούμορ

Η Rihanna πρόσφατα μοιράστηκε μια γλυκιά και αστεία στιγμή από τη ζωή της ως μητέρα, δείχνοντας τον 2χρονο γιο της, RZA, να σκαρφαλώνει με εντυπωσιακή δεξιότητα. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις 28 Σεπτεμβρίου, έγραψε: «Το να είσαι μαμά αγοριών είναι Ολυμπιακό άθλημα», σχολιάζοντας τις περιπέτειες του γιου της.

Στο βίντεο, με μουσική υπόκρουση από το *Mission Impossible*, ο μικρός RZA προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο παρκοκρέβατό του, με τη Rihanna να τον τοποθετεί τρυφερά πίσω όταν φτάνει κοντά στην «απόδραση». Ωστόσο, ο RZA δεν τα παρατάει, και με μια νέα στρατηγική, καταφέρνει να ξεφύγει και να προσγειωθεί στον καναπέ. Αμέσως μετά, συνεχίζει τη μέρα του, πηγαίνοντας να πιει νερό, αποδεικνύοντας πως η μητρότητα μπορεί να είναι γεμάτη απροσδόκητες και διασκεδαστικές στιγμές.

Η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, εκτός από τον RZA, έχουν και ένα 12 μηνών παιδί, τον Riot. Στον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του RZA, ο A$AP Rocky ανάρτησε φωτογραφίες που απαθανατίζουν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, αποδεικνύοντας τη στενή τους σχέση.

Η Rihanna απολαμβάνει τη μητρότητα και αναδεικνύει τις «άγριες και γλυκές» στιγμές της καθημερινής ζωής με τους γιους της. Αν και αναγνωρίζει τις προκλήσεις, γελάει με τα «ολυμπιακά» κατορθώματα των παιδιών της, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ στην ανατροφή τους.

Ο A$AP Rocky έχει επίσης μοιραστεί την εμπειρία του για το πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η ανατροφή των παιδιών, παραδεχόμενος σε συνέντευξή του στο *Billboard* ότι το καρτούν *Cocomelon* έχει γίνει μια εμμονή για τα παιδιά του, δοκιμάζοντας την υπομονή του. Ωστόσο, παρά τα χαοτικά τους προγράμματα, τόσο ο ίδιος όσο και η Rihanna καταφέρνουν να βρίσκουν ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια.

 

 

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News