Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:09
Ελληνική Μουσική

Ρία Ελληνίδου: Σκηνές απόλυτης ομορφιάς στο video του «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω»

Boho στιλ και συναίσθημα από τη Ρία Ελληνίδου.

Η Ρία Ελληνίδου, καθώς συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική μουσική σκηνή, κυκλοφορεί το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω».

Το τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας», έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού, σταθεροποιώντας την παρουσία της ως μία από τις πιο ταλαντούχες νέες φωνές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Η μουσική του τραγουδιού «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» είναι δημιουργία του καταξιωμένου Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον έμπειρο στιχουργό Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι καταφέρνουν να αποτυπώσουν την αβεβαιότητα, τον πόθο και τη λαχτάρα που αισθάνεται κανείς όταν γνωρίζει κάποιον για λίγο, αλλά νιώθει έντονα συναισθήματα.

Το «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» εκφράζει την ένταση που μπορεί να προκύψει από τις σύντομες αλλά έντονες συναντήσεις στη ζωή, αγγίζοντας βαθιά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα μοντέρνο music video σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Το βίντεο ακολουθεί μία boho αισθητική, με φρέσκες και μοντέρνες εικόνες που συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά με την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η Ρία Ελληνίδου εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ, σαγηνεύοντας τα βλέμματα με την εκρηκτική παρουσία της και την αυθεντικότητα που τη χαρακτηρίζει.

Το τραγούδι «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» αποτελεί μέρος του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της Ρίας Ελληνίδου, με τίτλο «Δύσκολος Χαρακτήρας», το οποίο προσφέρει στο κοινό μία σειρά από τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των κορυφαίων δημιουργών Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

Το άλμπουμ «Δύσκολος Χαρακτήρας» κυκλοφορεί από την Panik Platinum, τόσο σε μορφή CD όσο και σε ψηφιακή μορφή μέσω των υπηρεσιών streaming.

Παράλληλα με την επιτυχημένη κυκλοφορία του άλμπουμ της, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις ζωντανές εμφανίσεις της στην Αθήνα και στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη στο «Vog Club».

Η φωνή της είναι χαρακτηριστική, γεμάτη συναίσθημα και δυναμική, και σε κάθε κυκλοφορήσει επιβεβαιώνει ότι έχει το ταλέντο και την προσωπικότητα για να αφήσει το προσωπικό αποτύπωμά της.

Η πορεία της Ρίας Ελληνίδου μόλις ξεκίνησε, αλλά όλα δείχνουν ότι η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι έτοιμη να καθιερωθεί ως μία από τις πιο δυνατές φωνές της ελληνικής λαϊκής μουσικής.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News