Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 1:11
Sports

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ έπαιζε ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός αντιποδόσφαιρο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο “μεγάλο” ματς της Τούμπας, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» έπαιζαν αντιποδόσφαιρο – Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι κάτι συνηθισμένο…»

Θυμίζουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις μετά το 0-0 που έφερε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στον πρώτο προημιτελικό των δυο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε τυχερό το γκολ που πέτυχε το “τριφύλλι”, επισήμανε ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν γίνεται να δημιουργούν «100 ευκαιρίες» σε κάθε ματς, ενώ τόνισε ότι το βαθμολογικό είναι σημαντικότερο από το ψυχολογικό κομμάτι για την ομάδα του από αυτό το αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στις τρεις συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού -με γκολ μάλιστα στα τελευταία λεπτά-, λέγοντας πως δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την ομάδα.

Τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova:

«Δεν είχαμε δύο εικόνες, απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που αμυνόταν είχε περισσότερη φρεσκάδα, η εικόνα είναι απλή η μια ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρουμε 100 γκολ;

Παίξαμε απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο, ήταν τυχερός με το γκολ που σκόραρε. Ήταν δύσκολο να οργανωθούμε απέναντι σε μια ομάδα με ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ στο τέλος και να πάρουμε μια σημαντική νίκη για εμάς.

Λειτουργήσαμε με καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί παίξαμε με καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου και χωρίς τόσες διακοπές. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στο να ασκεί πίεση ψηλά. Ξέραμε ότι αν βρούμε τρόπο να φέρουμε ψηλά την μπάλα θα διασπούσαμε αυτή την πίεση. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η νίκη τη δεδομένη στιγμή και αυτό καταφέραμε σήμερα».

Τα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Nova:

«Φυσικά μας προβληματίζει η νέα ήττα .Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις, αλλά κανένα ματς δεν είναι ίδιο. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Αυτό που έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ ήταν το πρόβλημα που είχαμε με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στον χώρο του κέντρου. Ούτε στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να το ελέγξουμε αλλα δεν κινδυνέψαμε και μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο κέντρο και δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε. Δεν μπορούσαμε να μειώσουμε την πίεση. Δεν έγιναν πολλές φάσεις αλλά και οι δύο έφταναν. Σε κανένα σημείο δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε και αυτό έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να επιμένει μέχρι το τέλος.

Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων, τα οποία φέρνουν αρνητική ψυχολογία. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Μας έχουν φέρει πολύ πίσω τα τελευταία αποτελέσματα. Δημιουργεί προβληματισμό σε όλους αυτό αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Με τις επιστροφές κάποιων παικτών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News