Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 16:19
Lifestyle

Ψάχνεις δώρα για τα Χριστούγεννα; 3+1 επιλογές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις

 

Η πιο… μαγική εποχή του χρόνου πλησιάζει. Μιλάμε φυσικά για τα Χριστούγεννα και όλο εκείνο το υπέροχο κλίμα των γιορτών που φέρνουν μαζί τους.

Οι μαγευτικές εκείνες βραδιές που ξεχωρίζουν έρχονται. Τα όμορφα οικογενειακά ρεβεγιόν, οι φιλικές μαζώξεις στα σπίτια αλλά και τα επικά πάρτι! Τίποτα όμως δεν μπορεί να ζωντανέψει καλύτερα τη μαγεία των Χριστουγέννων από τα δώρα!

Φθηνά, ακριβά, μικρά ή μεγάλα, ό,τι και εάν είναι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που μετράει είναι η κίνηση. Ότι κάποιος το είδε και σε σκέφτηκε. Το βλέπεις κάτω από το δέντρο, να γράφει το όνομά σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα το ανοίξεις! Η προσμονή του να το ξετυλίξεις και να δεις τι κρύβεται μέσα σε γεμίζει με χαρά, ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Τι λες; Πάμε να δούμε πώς μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις τα ίδια συναισθήματα σε όσους αποφασίσεις φέτος να χαρίσεις κάποιο δωράκι;

Όρισε Budget

Πάμε από το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Μια απόφαση, που αν τη λάβεις σωστά και την τηρήσεις στην πορεία, θα σε βοηθήσει πολύ στο να μην σου… αδειάσει τελείως η τσέπη! Άλλωστε, σίγουρα θα έχεις στο μυαλό σου αρκετούς στους οποίους επιθυμείς να χαρίσεις ένα δωράκι. Ποια είναι αυτή η κίνηση; Να ορίσεις από την αρχή το budget σου. Πρόσεξε! Όταν λέμε αρχή εννοούμε πριν πάρεις φόρα και ξεχυθείς στα μαγαζιά ή σκρολάρεις online. Δες πόσα χρήματα είσαι σε θέση όντως να διαθέσεις, χωρίς να δυσκολευτείς ο ίδιος. Μην ξεχνάς, ότι πάνω από όλους αξίζεις και εσύ ο ίδιος ένα δώρο!

Ιδέες για δώρα

Επειδή υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές στην αγορά για δώρα και προκειμένου να μην χαθείς ανάμεσά τους, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Ερχόμαστε με 3+1 προτάσεις για να βρεις το δώρο που θα ταιριάξει… γάντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ας ξεκινήσουμε από το προφανές: XMAS DECO επιλογές. Τι εννοούμε; Όλα όσα σχετίζονται με τον εορταστικό στολισμό. Από μικρά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, στολίδια για το δέντρο, διακοσμητικά με χριστουγεννιάτικο θέμα, φωτιστικά, ηχεία, ρολόγια μέχρι και DIY κατασκευές. Μπορείς να βρεις πραγματικά τα πάντα! Και το βασικότερο; Σε πολύ οικονομική τιμή.

Δεύτερη επιλογή: Game Nights. Ζήσε μια βραδιά γεμάτη με κέφι, χαμόγελα και διασκέδαση! Αν πας για ρεβεγιόν σε παρέα τότε το καλύτερο δώρο είναι σίγουρα κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι. Αν πάλι έχεις σκοπό να επισκεφτείς τον κολλητό ή την κολλητή που δηλώνουν gamers, τότε το καλύτερο δώρο είναι κάποιος gaming τίτλος ή ίσως κάποιος gaming εξοπλισμός όπως headset, ηχεία, mouses κ.α.

Τρίτη επιλογή: Ρεβεγιόν. Η ημέρα που θα φας ό,τι θες επιλέγοντας μεταξύ μιας πληθώρας φαγητών πλησιάζει. Όταν πας καλεσμένος σε ρεβεγιόν πρέπει να προσέξεις δύο κυρίως πράγματα. Να είσαι καλοντυμένος και να έχεις φέρει δώρο. Τι είδους δώρο όμως να πάρεις; Επειδή η κουβέντα που θα ανοίξει είναι τεράστια περιορίσαμε τις επιλογές σου σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό καθ’ αυτό το ρεβεγιόν. Τι εννοούμε; Ό,τι μπορεί να φανεί χρήσιμο εκείνη την ημέρα. Για παράδειγμα, κάποιο όμορφο σετ μαχαιροπήρουνων, ένα σετ ίσως λαδόξιδου ή διάφορα άλλα προϊόντα για την κουζίνα και το σερβίρισμα. Μια άλλη επιλογή είναι να σκεφτείς το πάρτι που λογικά θα έρθει μετά το φαγητό. Τι θα θελήσετε; Ηχεία. Γενικά, να θυμάσαι ότι οι επιλογές σταματούν εκεί που τελειώνει και η φαντασία σου!

Και πάμε στην τέταρτη επιλογή. Παιχνίδια. Αποτελεί μια από πιο ασφαλείς επιλογές για παιδιά ή ακόμα και για… μεγάλα παιδιά! Επομένως αν θέλεις να χαρίσεις ένα δωράκι τότε…πάρε παιχνιδάκι! Τι όμως να επιλέξεις ανάμεσα απ’ όλα όσα υπάρχουν στην αγορά; Εμείς προτείνουμε να μην πας σε κάτι πολύ ακριβό. Αφενός δεν βρισκόμαστε και στην καλύτερη περίοδο για έξοδα. Αφετέρου δεν είναι και πραγματική ανάγκη. Εκτός και εάν μιλάμε για το βαφτιστήρι! Τότε ναι. Εκεί θα βάλεις το χέρι στην τσέπη! Για όλες τις υπόλοιπες λοιπόν περιπτώσεις προτίμησε κάποιο οικονομικό αλλά διασκεδαστικό επιτραπέζιο, ένα stem παιχνίδι, κάποιο παζλ, πλαστελίνες ή και πιο κλασικά ένα κουκλάκι ή άλλες φιγούρες.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News