Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024, 19:48
Auto-Moto

Προαναγγελία για το Audi activesphere concept

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, σε μία ορισμένη μερίδα του τύπου η Audi έχει ήδη αποκαλύψει το αυτοκίνητο, τις σχεδιαστικές του ιδιαιτερότητες, καθώς και τις εντυπωσιακές τεχνολογίες που αυτό ενσωματώνει. Καθώς όμως δεσμευόμαστε από το σχετικό εμπάργκο δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τίποτα περισσότερο από τα όσα η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα. Και ξεκινάμε αμέσως.

Το Audi activesphere concept αποτελεί σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία τον επόμενο και τελευταίο εκπρόσωπο της οικογένειας των πρωτότυπων «Sphere» οχημάτων της. Θυμίζουμε πως παλαιότερα είχε παρουσιάσει τα skysphere, grandsphere και urbansphere, τα οποία διακρίνονταν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. 

Όσο για την ίδια την ονομασία «Sphere», έχει επιλεγεί ώστε να τονίσει τον εσωτερικό χώρο, το σημείο όπου θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην κινητικότητα του μέλλοντος. Οι καμπίνες των αυτοκινήτων, σύμφωνα με την Audi, θα πρέπει να αποτελέσουν ένα τρίτο χώρο διαβίωσης, μια σφαίρα όπου οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή και εμπειρίες ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο της οικογένειας, activesphere concept, θα ακολουθεί προφανώς την ίδια φιλοσοφία αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, με χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης. Εντός θα διαθέτει ένα εντελώς νέας φιλοσοφίας εσωτερικό, ανάλογο του οράματος της εταιρίας για την premium μετακίνηση του μέλλοντος.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο μάλιστα, πολλά από τα χαρακτηριστικά του πρόκειται να υιοθετηθούν από τα μοντέλα παραγωγής που θα δούμε να παρουσιάζονται μέσα στα επόμενα χρόνια. 

Το Audi activesphere concept είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 26/1 στο «Celebration of Progress» event της εταιρίας. Σύντομα λοιπόν θα επανέλθουμε με όλες τις σχετικές πληροφορίες για το σχεδιασμό και το τεχνολογικό υπόβαθρο που θα καθορίσει το μέλλον της φίρμας. 


πηγή: drive.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News