Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024, 23:05
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Primer Festival: Θα είναι και φέτος το φεστιβάλ της χρονιάς

Ήρθε η ώρα να πάψεις να κρυφοκοιτάς τα φεστιβάλ του εξωτερικού. Ήρθε ο καιρός να σταματήσεις να μετράς χιλιόμετρα, να υπολογίζεις αεροπορικά, διαμονή, διατροφή και μετακινήσεις.

Φέτος το Primer Music Festival φέρνει την ανεπανάληπτη εμπειρία των δημοφιλέστερων διεθνών φεστιβάλ σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι σου!

Πέντε λόγοι που το Primer θα είναι και φέτος το φεστιβάλ της χρονιάς!

Το Primer Music Festival έχει ήδη βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο φεστιβαλικό χάρτη, αφού από το 2018 έχει φιλοξενήσει στο stage του τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα ονόματα της διεθνούς EDM σκηνής: Tiesto, David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, DJ Snake, J Balvin, Tyga, Steve Aoki, Lil Pump κ.α..

Φέτος, το παέι ένα βήμα παραπέρα με στόχο να κάνει την Πλατεία Νερού και το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do τον #1 προορισμό για τους απανταχού λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο.

Πως θα το καταφέρει αυτό;

1. Ένα εξωπραγματικό main stage στην Πλατεία Νερού

Ένα stage που δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα!

Το Main Stage (17:00-24:00) στήνεται στην Πλατεία Νερού, η οποία ντύνεται μαγευτικά με διακόσμηση που συνδυάζει αρμονικά urban και fairytale elements. Κεντρικό στοιχείο του επιβλητικού σκηνικού το μεγαλύτερο stage που έχει στηθεί ποτέ, με μοναδικό design , 800 τ.μ. LED οθόνες, απροσδόκητα special effects και άπειρες εκπλήξεις.

Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

2. Ένα ολοκαίνουργιο afterhours stage

Για πρώτη φορά φέτος μπορείς να παρτάρεις non stop, αφού με το ολοκαίκουργιο Afterhours Stage (Σάββατο| 23:30-06:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do συνεχίζεις να απολαμβάνεις μοναδικές εμφανίσεις από κορυφαίους DJs, ατελείωτη μουσική και μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες!

3. Μαγευτικά φωτιζόμενα βραχιόλια

Γνωστά από τις συναυλίες των Coldplay, αλλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Primer Music Festival το 2023, τα φωτιζόμενα βραχιόλια επιστρέφουν και φέτος, αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώμα στο beat και σε μετατρέπουν από θεατή σε κομμάτι του show.

4. Το hi-tech βραχιόλι ανέπαφων συναλλαγών

Το #1 φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα σε εξοπλίζει με το πιο πολύτιμο accessory: τα βραχιολάκια ανέπαφων συναλλαγών, που θα σε γλιτώσουν από την ταλαιπωρία και τις γεμάτες κόσμο ουρές.

Αυτή η καινοτομία σου γλιτώνει πολύτιμο χρόνο διασκέδασης, αφού μπορείς πριν καν ξεκινήσεις για το φεστιβάλ να φορτίσεις online το βραχιόλι σου με χρήματα. Θα χρειαστείς απλώς το barcode του εισιτηρίου σου και ένα μόλις λεπτό από τον χρόνο σου!

Όμως και μέσα στο φεστιβάλ μπορείς, σκανάροντας με το smartphone το βραχιόλι σου, να προσθέσεις το ποσό που επιθυμείς για τις αγορές σου (φαγητό, ποτό, merch) και έτσι να μη χρειαστεί ποτέ να βρεθείς στην ουρά φόρτισης.

5. Έντεκα international artists

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό τα 18 top ονόματα του φετινού line up, εκ των οποίων τα 11 από την παγκόσμια σκηνή με συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (Tomorrowland, Ultra, Exit, Untold κ.α.)



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News